Δέκα άτομα, 2 ποικιλίες κρεάτων για 5 άτομα η καθεμία, 8 σαλάτες, 4 κρασιά, 2 ούζα, 2 μερίδες κρέας και 4 ορεκτικά €180.
Printable View
Δέκα άτομα, 2 ποικιλίες κρεάτων για 5 άτομα η καθεμία, 8 σαλάτες, 4 κρασιά, 2 ούζα, 2 μερίδες κρέας και 4 ορεκτικά €180.
Λοιπόν, πείτε μέρα και ώρα και αλλάζει το τοπικ από Ρετσινούλα σε ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ! :D
οταν προτεινα για ρετσινουλα αυτο ειχα στο μυαλο μου.ειναι φανταστικα εκει.ο αρχι-σεφ εκει ειναι ο κουμπαρος μου.συμφωνω για την πεμπτη(δουλευει εκεινη την ημερα).οτι ωρα θελετε αλλα μετα της 20:30
Nα πάμε όσο πιο νωρίς γίνεται παιδιά γιατί δεν κλείνουν τραπέζι εκεί.
Εδω υπαρχει μια λυση! Οποτε παω Αθωνος με το αμαξι το αφηνω μεσα στο Καπανι (αφου εχουν κλεισει τα μαγαζια)Παράθεση:
Ή τίποτα Άθωνος (θα μας μ@μήσει το πάρκινγκ βέβαια)...
Αν ειμαι καλυτερα θα ερθω και εγω! (εδω και 3 μερες εχω τρελαθει μεσα στο σπιτι!!!)
Όχι καθημερινή ρε παιδιά... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα... :( Μόνο Παρασκευή βράδυ, Σάββατο μεσημέρι/βράδυ και Κυριακή μεσημέρι... Το πρωί ξυπνάω από τις 6 για δουλειά... Δεν θα την παλέψω με ξενύχτι την προηγούμενη... :?
νικο και εγω ξυπναω 6 η ωρα για δουλεια.θα μαζευτουμε κατα της 20:30(αλλα αν πουμε 20:30 να κοιταξουμε να ειμαστε συνεπεις).οποτε δεν θα ξενυχτισουμε πολυ?εγω προτεινω καθημερινη γιατι τα τριημερα δουλευω τα βραδια και δεν μπορω.
πεμπτη και 20:30. ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?
τι λετε?
Νίκο όλοι 6:00 το πρωί σηκωνόμαστε! Τι να κάνουμε; Όλοι προίκα μαζεύουμε!
Τέλος πάντων, πάμε εκεί την Πέμπτη, απλά εγώ θα έρθω κατά τις 21:30, λόγω εργασίας!
Αλλά για την επόμενη φορά σας έχω μία καταπληκτική πρόταση: Στην "λαδόκολλα" στο Κορδελιό!
Το έχει ξάδελφός μου, τιμές και μάσα άπαιχτες! Ρωτήστε τους καλοφαγάδες, κάτι ξέρουν!
Εντάξει ρε παιδιά! Μη με λέτε και γκρινιάρη! :216 Για την Πέμπτη λοιπόν. Εγώ θα επιβεβαιώσω την Πέμπτη το πρωί και θα πάω από τους πρώτους... :216
Κλεισαμε για Πεμπτη, οκ; Θα δω και εγω πως θα ειμαι και αναλογα θα ερθω η οχι!
Απο τους πρωτους ε; Δεν κρατιεσαι βλεπω! :216Παράθεση:
και θα πάω από τους πρώτους...