Αν μέσα στο δίμηνο δεν μας κάνω 50 θα σκάσω.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο CRIS
Στην πίτα θα βάλουμε και τον Άγγελο.
Printable View
Αν μέσα στο δίμηνο δεν μας κάνω 50 θα σκάσω.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο CRIS
Στην πίτα θα βάλουμε και τον Άγγελο.
Τελικά όλα έγιναν σχεδόν όπως τα περιμέναμε και λέω σχεδόν γιατί για μια συνάντηση που κανονίστηκε μέσα σε δυο μέρες 7 αυτοκίνητα καλά ήταν μετά από διάφορες συζητήσεις διαπιστώσαμε ότι έχουμε 17 άτομα στανταρ και άλλα 4 που δεν τα έχω δει ακόμα άρα ο στόχος που σας είπα ότι θέλω μέσα σε ένα δίμηνο να μας κάνω 50 ίσως να τον πετύχω.
Όταν πήγα να πάρω την πίτα με ρωτάει η Κυρία στο μαγαζί που είναι το μαγαζί σας δεν έχω ακούσει για το stiloclub αλλά ο γιος της κατάλαβε για τι club μιλάμε και της εξήγησε.
Τα αυτοκίνητα τα βάλαμε όσο πιο κοντά μπορούσαμε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος να τα δει μαζεμένα και να πάρει τηλέφωνο τον Κυριάκο να του το πει και έτσι ήταν και αυτός στην παρέα μας απίστευτο αλλά αληθινο.
1. Για το πότε θα γίνει η επόμενη συνάντηση είπαμε ότι θα στέλνω σε όλους μήνυμα με 2 ημερομηνίες και θα μου στέλνουν μια από τις δυο μέρες που μπορούνε και όποια από τις 2 μέρες έχει τα 2/3 από τα αυτοκίνητα θα γίνετε.
2. Μιλήσαμε για την συνδρομή και τους απάντησα ότι δεν έχω καμιά σχέση τα λεφτά μας φάνηκαν πολλά.
3. Τα περισσότερα παιδιά δεν μπαίνουν ποτέ στο internet.
4. Η πίτα κόπηκε όσα και τα άτομα του Έβρου συνδρομητικά και μη συν ένα κομμάτι για τον ιδρυτή μας τον Παντελή 18 κομματάκια και λέω κομματάκια γιατί δεν περίμενα τελικά να είμαστε τόσα άτομα το δώρο της πίτας από την Fiat Χριστακακης το πήρε ένα νέο μέλος που είναι τώρα κανταράκι σαν τον Θωδορη μας.
5. Για τις φωτογραφίες περιμένω mail από τον Cris και θα μπουν το συντομότερο.
Στην συνάντηση ήμασταν τελικά.
1. Μπαμπης-Verone ................(Σουφλί)
2. Κατερίνα-Katerina ..............(Αλεξανδρούπολη)
3. Κυριάκος-aman17 ..............(Τυχερό)
4. Χρήστος-Cris .....................(Αλεξανδρούπολη)
5. Αντώνης ...........................(Δαδιά)
6. Ηλίας ................................(Διδυμότειχο)
7. Κωνσταντίνος-Konstadinos ..(Αλεξανδρούπολη)
Μπαμπη συγχαρητηρια για την ολη οργανωση και μπραβο σε ολους σας!!!!Ελπιζω να πετυχεις τους στοχους σου!Γιατι δεν λες στον αντιπροσωπο να κανονισεις να σας κανει καποια εκπτωση στα μελη του club και μην φαινεται πολυ μεγαλη η συνδρομη;
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!! Μπάμπη μην σε απασχολεί ΚΑΘΟΛΟΥ η συνδρομή! Αυτό που προέχει είναι να γίνεται όσο περισσότεροι γίνεται! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ! Αν μαζευτείτε αρκετοί, τότε αυτό που προτείνει ο Γιάννης θα το πετύχετε σχετικά εύκολα ;)
e-mail problem!
αυριο θα προσπαθησω να το φτιαξω!
οποτε απο την τεταρτη (για να μην λεω μεγαλα λογια) θα εχετε και τις λιγες αλλα καλες foto!
παντως εγω το ευχαριστηθικα!!!!!!!!!!
(και ας εχασα στο bolling)----------------->VERONE
όντως ήταν πολύ καλά..
βέβαια έχασα το μπόουλινγκ γιατί είχα κανονίσει αλλά τουλάχιστον πρόλαβα τον Κων/νο στο δρομολόγιο
....
καλή φάση τώρα δε έχω χρόνο για γράψω...
θα ξαναγίνει σύντομα και περιμένω φωτογρταφίες....
και πάλι μπράβο για την οργάνωση ... :) :)
Μπράβο στον Έβρο που ανεβαίνει με καλές προδιαγραφές!... :)
πάντως όσοι πίνανε καφέ στο μαγαζί πήραν και από ένα κομμάτι πίτα δώρο !!!!!
έτσι το stiloclub ... :) :) :)