Ράγισε η πολλαπλή. Πρέπει να βρούμε μαντεμένια γιατί οι ανοξείδωτες δεν αντέχουν πλέον. 230 αλόγατα ειναι αυτά.
Printable View
Ράγισε η πολλαπλή. Πρέπει να βρούμε μαντεμένια γιατί οι ανοξείδωτες δεν αντέχουν πλέον. 230 αλόγατα ειναι αυτά.
Παππού έρχομαι και εγώ, κανόνισε. Αυτή τη φορά θα ανοίξουμε και τα καπώ για να δούμε τί στον π....ο έχεις βάλει και πάει έτσι.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο DontMKsense
Νάτος! Το πρακτορειό Ρόιτερ! :216 Που χάθηκες εσύ? Εμ βέβαια, παραγγέλνουμε αλουμινένιες ποδιές και τα Stilo ούτε που γυρνάμε να τα δούμε! :216 Είναι η τελευταία φορά που την επισκευάζω! Κανόνισα με τον μάστορα εδώ στην δουλειά. Την επόμενη φορά θα είναι χειροποίητη από το μηχανουργείο μου... :216Παράθεση:
Έπονται και οι αερογραφίες σύντομα... ;)
Άστο Γιάννη γιατί αυτή την φορά το καπό είναι πιο γεμάτο....παίξε με το cruise control να ξεχαστείς :216Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Έχεις φάει πίκρα με το cruise control ε?
Άσε γ...σέτα.. μήπως θέλεις να το βάλουμε στοίχημα...???? :roll:
Πόσο είπαμε έχει το λεβιεδάκι για το cruise control?
340 νομίζω...της Alfa για FIAT δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω
Ε, να ένα ωραίο στοίχημα!
Βασικά εγω λέω να σε τρέξω και άμα (τι άμα..) κερδίσω θα κοτσάρεις στην Alfa έναν σουμάχερ προφυλακτήρα μπροστά και ένα Abarth σηματάκι πίσω...ψήνεσαί??