Μέσα, χτυπήστε τηλέφωνο να τα πούμε από κοντά.
Printable View
Μέσα, χτυπήστε τηλέφωνο να τα πούμε από κοντά.
Πέτρο σε περιμένουμε όλοι! Μόλις φτάσεις κάνε ένα τηλέφωνο και φτάσαμε!
Λοιπον, ο Πετρος ηρθε και περασαμε πολυ ωραια! Ξεβουλωσε και την χοανη του και πηρε και το αιμα του πισω! (Ε, κυριε DontMKsense;) βεβαια και μενα με αφησε πισω αλλα τι να κανουμε... Ειπαμε, ακομα ειμαι μικρος τελικα! Πετρο περασαμε πολυ ωραια. μας αρεσε η παρεα σου! Τωρα με την πρωτη ευκαιρια θα κατηφορισουμε εμεις! (Να κανουμε και βολτα την βαρκουλα σου να δουμε πως σκιζει τα νερα!) :216
σοφοκλή και εγώ χάρηκα που επιτελους σε γνωρισα, (δυστυχώς δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για τον maggelano γιατι απλα δεν μπόρεσε μάλλον να έρθει)...αλλα τελικά φάνηκε ότι δεν χάρηκαν όλοι...
για του λόγου το αληθες θα παραθέσω αυτούσιο απειλητικό μηνυμα που ηρθε μετα την αποχώρησή μου για πιαθνό εκφοβισμό και αφού προηγήθηκαν καταρες και απειλές για τους πολλαπλασιαστές μου απο παλιό μέλος (καρεκλοκενταθυρος μάλλον) της θεσσαλονίκης...
"ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΨΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΜΕΡΧΡΙ ΤΟ ΒΟΛΟ :D"......
μετά απο τα τελευταία μπορώ να αναφωνήσω...
THE KING IS DEAD, LONG LIVE THE KING... .
:):)...
χάρηκα που ξαναείδα τον Σωτήρη, Χρήστο(SparK) έστω και για λίγο, o Calfas Πήρε απουσία λόγω δουλειάς (περιμενω το μισόκιλο δεν το ξέχασα), και φυσικά το λλλλλαμόγιο τον Αρη με το συμπλεκτη κούτσουρο 7 χτενο με τα 15 ελατηρια..
teke care, κανονίστε για κάτω..
Μα για ποιον λες;;; :roll:Παράθεση:
αφού προηγήθηκαν καταρες και απειλές για τους πολλαπλασιαστές μου απο παλιό μέλος (καρεκλοκενταθυρος μάλλον) της θεσσαλονίκης...
Πετραν σορρυ που δεν μπορεσα να ερθω να σας δω αλλα μολις ειχα γυρισει απο Χαλκιδικη και ημουν τελειως off οποτε επεσα για υπνο..Αν κανονισουν να κατεβουν τα παιδια θα φροντισω να ερθω και γω για κανενα τσιπουρακι :)
Φιλαράκι οχι και μας πέρασες.....το μόνο που κατάφερες ήταν να σταθείς δίπλα μου άσε τα σάπια σου τώρα.Αφου θέλεις πόλεμο όμως...ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ :146 θα σού'ρθω κάτω να σε βάλω και πάλι στην θέση σου :216 να σου πω τεράστια διαφορά το stilo σου μήπως να γράψεις 2 λογάκια για το gadgetaki που μάλλον μας έκανε την ζημιά.
Πετράν σόρρυ που τελικά δεν ήρθα, αλλά μου κάθησαν βαριά τα τσίπουρα που ήπιαμε και με πήρε ο ύπνος στον καναπέ με αποτέλεσμα να ξυπνήσω στις 8 το βράδυ.
Έμαθα έγιναν ωραίες κόντρες και το μοτεράκι σου το καινούριο πετάει (αφού πήγαινε μαζί με του Μήτσου που έχει και τον παράλληλο επάνω).
λοιπόν είπα να μην τον στεναχωρίσς κιάλλο αλλα δεν πάει άλλο....:):)
γιάννη δεν πήγαινε παζί....μετά την τετάρτη τον χαιρετουσα....!!!..
εδω απο σταση μια παρότι έφυγε καλύτερα και πιο γρήγορα, τον εφτασα και τον περασα....
μήτσε κατέβα σε παρακαλω απο τον θρονο..αντε μου στρογγυλοκάθισες...:)
χαχαχα πολύ ευχαρίστως να κατέβω ρε φίλε.....αλλα...δε μου λές...που την έβαλες την 4η??? άϊντε ρε με τα stilo τρέχαμε οχι με κανένα CR500 και μη αρχιζεις τα μασάλια "εφυγε καλύτερα και πιο γρήγορα και τον έφτασα...και τον πέρασα..." τέτοια μπορώ να λέω και γω όλη μέρα.Η όλη σου επιτυχία ήταν οτι έκατσες δίπλα μου για μην αρχίσω να λέω πόσο σου κόστισε αυτο :wink: οπότε σσστ!! κρύβε λόγια 8)