-
[quote="face"]...εγώ επιμένω, δεν σκοτώνει η ταχύτητα, η μ@#$#$ και οι κακοί οδηγοί σκοτώνουν....quote]
Επειδή λοιπόν η πλειοψηφία των οδηγών είναι όπως λες, οι φωστήρες, αντι να κοιτάξουν να μας κάνουν ανθρώπους βάζουν μια ταμπέλα 50 και καθαρίζουν. Πονάει κεφάλι - κόψει κεφάλι...... Βεβαια δεν γίνονται αυτά σε μία μερα αλλά ο "μακροχρόνιος προγραμματισμός" είναι άγνωστος όρος στην Ελλάδα.
-
πολλα πραγματα θα πρεπει να αλλάξουν και το πρωτο απο αυτα είναι τα διπλώματα οδήγησης τα οποια τα παιρνει και η κουτση Μαρια στην τελική λαδωνει παιρνει και ενα αμαξακι και υστερα τη βρισκουμε εμεις στο δρομο μας αριστερη λωριδα με 80 και συνεχώς φρένα και οταν την προσπερνας ερχεται ο μπατσος και γράφει εσενα και οχι αυτη..για αρχη αυτο και βλέπουμε
-
κατσε λιγο ρε face στην γερμανια οι δρομοι που εχουνε δεν υπαρχουνε σχεδον πουθενα στον κοσμο (autobahn) ειχα δει documentary στο discovery και λενε οτι ο δρομος του autobahn δεν επιτρεπει κλισεις πανω απο 1-2 μοιρες καθε χιλιομετρο γι αυτο ειναι τοσο ισιοι και σχεδον ευθειες. δεν λεω υπαρχουνε κομματια που μπορει να πας με 140 το πολυ στην εθνικη αλλα οχι παραπανω.
-
παντελή δεν το είπα εγώ...το είπε ο Σταθάκης και εγώ το συμμερίζομαι....
τα νέα κομμάτια της εθνικής είναι δρόμοι ίδιων προδιαγραφών με την γερμανία και ειδικά Ιταλία...
ειδικά τα καλα κομμάτια μετα απο βόλο προς Λάρισσα που τα ξέρω καλα, έχουν στον τάπητα και σκουριά επεξεργασμένη για αντιολησθηρό υλικό που ούτε στην γερμανία το βλέπεις πολυ συχνά αυτό....και εννοείτε είναι κλειστοί δρόμοι αυτοί με περίφραξη..
και μην μου πείτε για τις τρύπες γιατι επιδιορθόνονται συχνά (τουλάχιστον αυτο ξέρω)
Εγνατία οδός???έχεις πάει απο εκει πάνω..??απίστευα κομμάτια με άψογες κλίσεις, υλικό, και περίφραξη..
-
Ξάνθη - Κομοτηνή πας άνετα 180+ :) :)
-
Καλη η Εγνατία ας κανανε και κανα parking...πρεπει να παρκαρεις στη δεξια λωρίδα...1 ποντος μειον