Re: Πρακτικα meeting 2/4 (Μας ενδιαφέρει όλους)
Το NorthClubs εν ολίγοις είναι η κοινή προσπάθεια όλων των αυτοκινητιστικών Club που έχουν έδρα την Θεσσαλονίκη, αλλά και όλων των αντιπροσώπων της Θεσσαλονίκης των Πανελληνίων Club (όπως το δικό μας) , να βρουν μία φόρμουλα επικοινωνίας μεταξύ των λεσχών που ασχολούνται με το αυτοκίνητο. Όλοι ξέρουμε πως καλά είναι να είσαι μόνος αλλά ακόμη καλύτερα εάν είμαστε περισσότεροι! Το NorthClubs ήταν αυτό που οργάνωσε το μεγάλο meeting το καλοκαίρι στην περιοχή του ΙΚΕΑ, όπου, μαζευτήκαμε περίπου 240 αυτοκίνητα!
Το StiloClub μπήκε στην παρέα του NorthClubs μέσω του Γιάννη, ο οποίος ήταν ο αρχικός υπεύθυνος του Club μας και μετά στην συνέχεια ανέλαβα εγώ και ο Νίκος. Το NorthClubs ήταν η αρχική αιτία για την ιδέα να προβληθούμε στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν ευτύχησε λόγω δυσβάσταχτου κόστους (χώρια που εμάς μας "έκατσε" με την χορηγία του Ανδρεάδη και των υπόλοιπων χορηγών!!! )
Εφ' εξής αντιπρόσωπός μας στο NorthClubs αναλαμβάνει ο MaGeLaNos.
Αυτά εν ολίγοις...
Εγώ από την πλευρά μου συμφωνώ με όσα διάβασα, αλλά έχω κάποιες απορίες...
1) Ο Κάλφας δηλώνει παραίτηση από γενικός υπεύθυνος Θεσσαλονίκης. Ποιος θα πάρει τη θέση του;;; Μήπως δε θα υπάρχει πλέον τέτοιο πόστο και θα υπάρχουν υπεύθυνοι ανά κατηγορία;;; Κάτι τέτοιο κατάλαβα, από τα συμφραζόμενα κι αφού ο mangelanos είναι ο υπεύθυνος για τα north clubs... :roll:
2) Ο έταιρος υπεύθυνος, πού είναι χαμένος;;; :roll: Τι έχει να πει για όλα αυτά; :roll: Διατηρεί τη θέση του; :roll:
Αυτά τα 2 βασικά... Ελπίζω μόνο να μη χάσω και την επόμενη συνάντηση λόγω εκδρομής πάλι... :P :lol: :lol: :lol:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Soul_giannis
Ρε Παιδια ειμαι απο τις αρχες αυτου του Club και πρωτη φορα ακουω αυτο το North Club!!!
Ρε πλάκα με κάνεις τώρα?
http://www.stiloclub.gr/index.php?na...pic&t=1134
http://www.stiloclub.gr/index.php?na...pic&t=1982
Αποστόλη, για το 1ο ερώτημα που έθεσες, όλο και κάποιος θα αναδειχθεί γενικός συντονιστής...
Όσο για το δεύτερο, δεν την διατηρεί, τόπο στα νιάτα δίνουμε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Αποστόλη, για το 1ο ερώτημα που έθεσες, όλο και κάποιος θα αναδειχθεί γενικός συντονιστής...
Όσο για το δεύτερο, δεν την διατηρεί, τόπο στα νιάτα δίνουμε...
Siga re pappouli esi!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Γιαννη δεν το ειχα προσεξει οτι απλα ειχε αναφερθει καποιο NorthClub,Συγνωμη γι'αυτο αλλα απ'οτι ειδα δεν υπαρχει μια εξηγηση το τι ρολο βαραει αυτο το Club και τωρα που καταλαβα καλα κανει και υπαρχει!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Eμ τα θες και στο πιάτο εσύ...