Εμένα χαλαρά θα με συμφέρει να το πουλήσω και να πάρω καινούριο... :roll: Ποιος βάζει όμως πάλι "airback failure", άσε, δε θέλω να έχω τρεχάματα, ασ' το άπλυτο καλύτερα... :roll: :lol: :lol: :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pantelis
Printable View
Εμένα χαλαρά θα με συμφέρει να το πουλήσω και να πάρω καινούριο... :roll: Ποιος βάζει όμως πάλι "airback failure", άσε, δε θέλω να έχω τρεχάματα, ασ' το άπλυτο καλύτερα... :roll: :lol: :lol: :lol:Παράθεση:
Το νέο Stilo η FIAT θα το εξοπλίσει με Full Airbag Failure (strandard εξοπλισμός). Κάνε υπομονή. Εγώ μαζεύω από τώρα χρήμα.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Koulou
FIAT: Failure In Airbag Technology
FIAT: Failure In Airbag Technology
Ωραιοτατο!!! :D :D :D :D :D :D :D
Παρολα αυτα, σημερα επισκεφθηκα την ΣΙΔΗΚΑ για αλλαγη πολλαπλασιαστη και μου ειπαν οτι εχουν συμβεβλημενο πληντηριο για 70 ευρω full service αντι της κανονικης τιμης των 150 (ετσι ειπωθηκε).
Νταξει ρε παιδια μην κανετε ετσι λες και το stilo ειναι το μονο που το κανει εδω το κανει στου φιλου μου το megane
Παράθεση:
Εγω παντως ξερω οτι θα μου το κανει αν τραβηξω αποτομα το καθισμα μπροστα ή πισω!
Μετα καθομαι και κουναω λιγο τα καλωδια κατω απο το καθισμα και ολα οκ!!!!
Παντελη απ'οτι ειδα σε μια εφημεριδα και στην επισημη ιστιοσελιδα της Fiat η Σιδήκα δεν ανηκει πλεον στο επισημο δικτυο της Fiat δεςΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pantjo
εδω
"Airbag Failure" "Airbag Failure"!!! "Airbag Failure" BEEEP BEEEP
"Airbag Failure" "Airbag Failure" I'm in love with you.. BEEEP BEEEP
"Airbag Failure" BEEEP
"Airbag Failure"
"Airbag Failure"
"Airbag Failure" πάει με όλα όπως η Coca Cola!!!
"Airbag Failure""Airbag Failure""Airbag Failure"
Dig up θέματος μετά από 2 χρόνια; χε χε χε
Χθες λοιπόν, επλύθη, εγιαλίσθη και είναι πλέον έτοιμο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.
Το θέμα όμως ανήκει εδώ καθώς χρησιμοποίησα για πρώτη φορά την Meguairs αλοιφή. (Wax #26).
Αξιοσημείοτο είναι το γεγονός ότι μπήκε και βγήκε ΠΟΛΥ ευκολα. Το αποτέλεσμα, τουλάχιστον τώρα, είναι πολύ καλό κατά την γνώμη μου.
Το προϊόν το βρίσκεις εδώ στα 30 euro το μπουκάλι ενώ από ebay έρχετε πολύ φθηνότερα.
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αλοιφή είναι προτεινόμενη από τον βαφέα μου.
χρησημοποιο το tech wax που ειναι ακομα πιο ευκολη εφαρμογη απλα τελεια. Γενικως τα προιοντα της meguiars ειναι παρα πολυ καλα.
Σε τι συχνότητα Παντελή; Σε κάθε πλύσιμο το βάζεις;