εμένα δεν καίει....αν το πάω χαλαρά..
μια φορά για 2.000 το πήγα αίμα...και στράγγισε....
εδώ και 12.000 το πάω χαλαρά και δεν έκαψε σταγόνα...
Printable View
εμένα δεν καίει....αν το πάω χαλαρά..
μια φορά για 2.000 το πήγα αίμα...και στράγγισε....
εδώ και 12.000 το πάω χαλαρά και δεν έκαψε σταγόνα...
Εμενα δεν μου τσιμπαει γραμμαριο, ουτε οταν το παταω.
Φαινεται ειμαι πολυ ΜΑΣΤΟΡΑΣ στο στρωσιμο!! :lol: :lol: :lol:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Panos_IOA
Κι εμένα δεν έκαιγε καθόλου και πενευόμουνα για το ευλαβικό στρώσιμο που του είχα κάνει, αλλά έκανε ένα μπαμ τώρα και με τρόμαξε... :roll:
Παιδια σε αυτον τον τομεα οι Ιταλοι εχουν μεινει αρκετα πισω.Ειναι απαραδεκτο να μην υπαρχει ενας κινητηρας με τουλαχιστον 150 αλογα.Τωρα αυτος θα ειναι στο πουντο θα ειναι στο στιλο δεν ξερω αλλα ειναι επιτακτικη αναγκη.Θημαστε ολοι οταν ειχε βγει το πρωτο το πουντο το GT τη γινοτανε!!!
Για να μη θυμηθούμε κάτι uno turbo και autobianchi abarth και σηκωθεί η τρίχα κάγκελο! :roll:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stavrosm
Τωρα ομως τι γινεται.Με πιανουν τα νευρα μου καθε φορα που περναω εξω απο το φιλοσιδη την αντιπρωσοπεια της vwκαι βλεπω το γκολφ με τα 170.Ελεος. :oops:
που είναι τα turbo......ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :evil: :evil: :evil: :evil:
για να μην πούμε και για το Coupe..!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Koulou
Δεν είναι μόνο το turbo! Αυτοκίνητα ακόμα και σαν το Tipo το δίλιτρο, το δεκαεξαβάλβιδο δεν πιστεύω πως θα ξαναβγούν με το ατιμωμένο πλέον σήμα της fiat! :roll: :roll: :roll:
Αποστόλη, αυτά που αναφέρεις είναι αμάξια με ψυχή...Εγώ (πλν ειδικών και ακριβών κατασκευών) δεν ξέρω αμάξια "ταπεινα" να έχουν ψυχή....Είναι γενικό το κακό..
Κατηγορία Αutobianchi
....................
Τσιγκος???(ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ)
Κατηγορία Punto Gt...
Ibiza FR?????
Colt CZT????
Κατηγορία TIPO
Golf????
Corolla????
Megane????
Focus???
Ααααχχχ τι θυμήθηκα τώρα: