ενδιαφερει κυριως η καταναλωση γιατι το βαρελακι παει καρφι για 100 ντολαρ!!!!!!!!!! :x επισης θελω να αναφερω οτι δεν με νοιαζει το γκαζι το τρελο απλα θεωρω οτι για τα κυβικα του παει πολυ καλα κ κανεις ενα ταξιδακι σχετικα ανετα
Printable View
ενδιαφερει κυριως η καταναλωση γιατι το βαρελακι παει καρφι για 100 ντολαρ!!!!!!!!!! :x επισης θελω να αναφερω οτι δεν με νοιαζει το γκαζι το τρελο απλα θεωρω οτι για τα κυβικα του παει πολυ καλα κ κανεις ενα ταξιδακι σχετικα ανετα
Stel παρτο αδερφε ειναι και της καλης χρονιας απο καταναλωση δεν θα εχεις κανενα προβλημα οσο το πας normal το αμαξι και δεν το σκιζεις εμενα μου εχει βγαλει και 750 χλμ το ρεζερβουαρ εχει την 6η ι οποια δεν δινει χλμ αλλα κρατας σε ταξιδι σταθερη πορεια με χαμηλες στροφες.Γενικα ειναι πολυ ανετο σε ταξιδια και απο εξοπλισμο εχει και το ASR/MSR και συρταρια κατω απο τα καθισματα και μπριζα 12ν στο πορτ-μπαγκαζ.Τσιμπα το ρε!
ειμαι ετοιμος :D 15αρες δεν φοραει??????
15αρες με τασια
Μια από τα ίδια και εγώ. Απόλυτα ευχαριστημένος. Εντάξει, όταν ανάβεις κλιματιστικό θέλει λίγο γκάζι παραπάνω αλλά αυτό νομίζω ισχύει για όλους. Επίσης σαν 1200αρι αμά βάλεις 3-4 άτομα βαραίνει λίγο. Αλλά για συνδυασμό οικονομίας (καύσιμα, τέλη, κτλ) και μούρης δεν θα βρεις καλλύτερα.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stel
Φιλε ταξιδακι κανει τελειο..ανετα κα γρηγορα..για κοντρες δεν κανει,..και οπως λενε κ τα παιδια θα εχεις εξοπλισμο-φρενα-μουρη-ανεση.μικρο σημα-ασφαλεια.με μονο ενα 1,2 και με λιγα λεφτα που για να τα παρεις αυτα σε ενα 1,4 golf πχ θελεις τρελα λεφτα...αξιζει.
Λοιπόν κολλητέ από αυτά που έχει περάσει το δικό μου 1,2 σε όλα αυτά τα χρόνια από πίστες χωματόδρομους αναβάσεις καταβάσεις ταξίδια Αθήνα Έβρο 400 άρια κτλ. λογικά δεν παθαινει τίποτα λίγο προσοχή στο σασμαν 1 σπασμένο 2 επισκευασμένα κατά ταλα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε πολλές καταστάσεις αλλά μην ξερνάς 1,2 δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stel
Η πρόταση μου για να έχεις ένα τυπικό σεβασμό στα γνωστά μέρη ένα stilaki 2,4 είναι ότι πρέπει για αρχή μην κολλάς στο σήμα και στην βενζίνη καλύτερα να κολλάς στο κάθισμα!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neuromancer
αυτα ακριβως ειναι τα κριτηρια μου :wink:
Και μόλις το πάρεις και αρχίσεις να σκέφτεσαι βελτιώσεις(εξωτερικό, εσωτερικό, μουσική, μοτέρ) εδώ είμαστε εμείς... ο καθένας στον τομέα του... χεχε
Ρε, δεν πήρατε χαμπάρι; Το άτομο είναι normal, όχι τρελαμένος modifas σαν εσάς. :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arf
Τι να υποθέσει όταν ακουει για 3 σπασμενα σαζμαν :shock: πριν ακόμη το πάρει...