Πετρο θα σε παρω εγω μολις ευκαιρησω γιατι μου επεσαν πολλα.Ειδα τις κλησεις χτες.Μην ανησυχεις την Τριτη θα ξερω για επιπλεον συμμετοχες..
Και για να μην ξεχνιομαστε Cuervo k VW Rulezzzzzzzzzzz :D
Printable View
Πετρο θα σε παρω εγω μολις ευκαιρησω γιατι μου επεσαν πολλα.Ειδα τις κλησεις χτες.Μην ανησυχεις την Τριτη θα ξερω για επιπλεον συμμετοχες..
Και για να μην ξεχνιομαστε Cuervo k VW Rulezzzzzzzzzzz :D
Λοιπον επειδη το θεμα των συμμετοχων ξανανοιχτηκε θελω να ξερω ποσα επιπλεον ατομα θα μπουνε απο το club.Δηλωστε συντομα μεχρι την Κυριακη το αργοτερο ωστε απο Δευτερα 16/8 να κατατεθουν τα χρηματα κ να κατοχυρωσουμε επιπλεον θεσεις.Προσεξτε το τονιζω μεχρι Κυριακη το αργοτερο.
Αποσο ξερω:
1)Face
2)Chris
Πετρο ρωτησε κ τον Παντελη αν εδιαφερεται ακομα ωστε να το κλεισουμε το θεμα αυτο.
Εδω μπορειτε να δειτε τις συμμετοχες αναλυτικα.
http://djpap.linuxfreaks.gr/trackday.htm
Σάββατο
1) Alfa Club άτομα 12
2) 20vtclub, Audiclub άτομα 11
3) Citroensportsclub, PuntoClub, Ibizaclub 9 (με το TypeR του 106sportclub)
4) Vwclub, Motorwoman 10 (με το fiesta του 106spclub)
5) MG club 12 (με το Caterham και την καινούργια συμμετοχή του MG)
6) 106sportclub 10 (με τα 2 mini και το impreza του 106spclub)(είχα 2 ακυρώσεις οι οποίες αν βρεθεί αντικαταστάτης θα γεμίσουν)
Κυριακή
1) Ibizaclub 11
2) VWClub, Motorwoman 10
3) PRC 11
4) CorollaClub, Hyundai coupe club, Stiloclub 10
5) 106sportclub, PSclub, 8
6) Yarisclub, SuzukiSportClub 9
7) NissanMotorsport, Puntoclub 8
8) Bmwsport, 106sportclub, GRC 9
Και τις δυο μέρες η πρώτη ομάδα θα μπει στην πίστα 10:00 ακριβώς
Υπαρχει καποιος που να θελει να βοηθησει στην οργανωση εκεινης της μερας?
Ωραια θα μπουμε ζευγαρι να κραταμε την εκκινηση για τα αλλα club κ ενα μικρο σπικαζ ισως καλωντας τους συμμετεχοντες.Αυτο ειναι ολο κ ολο.Θα σε ενημερωσω απο κοντα. :D
Να κανω εγω τον camera man?
Απ'οτι καταλαβα Νικο το πηρες ζεστα το θεμα με το μικροφωνο! Μια τραγουδας καραοκε στο μαγαζι του Σακη, τωρα θα φωναζεις τα club... Κατι τρεχει εδω...
Πω πω Νίκο άσε να κάνει το σπικαζ ο Άρης....πρωι πρωι κανενας δεν εχει ορεξη να ακουσει "το νινί σέρνει καράβι....." ή το "πάρε με απο πίσω" της Καρλότας!!! έλεος ρε φίλε..............
Μητσο τον εχω ικανο τον Νικο να βαλει το μικροφωνο στο αμαξι και να ακουμε Τερλεγκα απο το πρωι!
Ε ενταξει ρε σεις πιστα η νυχτερινη,πιστα κ των Σερρων..πως κανετε ετσι..πιστα να ειναι κ ολα γινονται..
Στο θεμα μας τωρα να τονισω οτι δεν παμε για αγωνα αλλα για γνωριμια με την πιστα για οσους δεν εχουν ξανατρεξει.
Σε περιπτωση εξοδου χανεται χρονος για ολοκληρο το γκρουπ των συμμετεχοντων κατι που ειναι καταστρεπτικο για ολους οσους τρεχουν μαζι μας σαν γκρουπακι.Αναγκαζονται ολοι να επιστρεψουν στα πιτ κ διακοπτεται το event.Οποτε αυτο σημαινει οτι ειμαστε προσεκτικοι κ παμε για την τρελα μας κ οχι για να γραψουμε χρονους.
Προσπερασεις επιτρεπονται μονο σε ευθεια κομματια κ οχι σε στροφες.Θα γινει κ ενα μινι briefing στα πιτ ωστε να μην εχουμε παρατραγουδα.
Επισης τονιζω οτι κανενα αυτοκινητο μας δε θα φερει αυτοκολλητα κ διακριτικα στυλ διαφημισης "Μπαμπης ο λαστιχας 69***" και αλλα τετοια γιατι θα αναγκαστω προσωπικα να τα ξηλωσω εκεινη την στιγμη.Απαγορευονται οι προσωπικοι χορηγοι ειτε σε επιπεδο ατομου ειτε σε επιπεδο club.Συζητειται το ενδεχομενο ενος ενιαιου χορηγου για το οποιο θα υπαρξουν νεοτερα την Δευτερα το βραδυ.
Για οτι νεοτερο θα υπαρξει ενημερωση.
OH SHIT, δηλαδή θα πρέπει να τα ξηλώσετε ρε παιδιά... γμτ
http://briefcase.pathfinder.gr/download/554616
κι εσύ...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/554617