Παιδιά πήρα τηλ. εγώ δεν είμαι μέσα στην ανάκληση. Δίνεις 8 τελευταία ψηφία του αριθμού πλαισίου και σου λένε αν είσαι μέσα στη λίστα ή όχι. Μάλλον αφορά σχετικά καινούργια stilo απ' ότι κατάλαβα.
Printable View
Παιδιά πήρα τηλ. εγώ δεν είμαι μέσα στην ανάκληση. Δίνεις 8 τελευταία ψηφία του αριθμού πλαισίου και σου λένε αν είσαι μέσα στη λίστα ή όχι. Μάλλον αφορά σχετικά καινούργια stilo απ' ότι κατάλαβα.
Παιδιά μόλις με ενημέρωσαν οτι είμαι μεσα στη λίστα ανάκλησης :ermm: και πλέον πρέπει να μιλήσω με fiat-service για τα περαιτέρω...
Να παω να πάρω κανα λαχείο πρωινιάτικα λέτε;:yeah::hmmm:
Αφήστε που τελικα κατάφερα να πιάσω γραμμή μετα απο 2 δεκάλεπτες αναμονές.:nervy:
για εμένα είναι σίγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
έχω ένα τέτοιο πρόβλημα τώρα τελευταία! αν ακούσεις το αμάξι κάνει σαν να έχει πάρει μέσα στους ιμάντες ένα χαρτί και το πηγαινοφέρνει!
θα τους κάνω μήνυση για ψυχολογική τέτοια (ούτε για τη θα τους κάνω μήνυση δεν ξέρω)χιχι
έλα ρε το θυμήθηκα ψυχική οδύνη!
:p :p :p :p :p :p
λοιπον απο την Fiat δεν μπορουν να δωσουν αριθμους πλεσιου για το Club.ο λογος ειναι η ασφαλεια των αλλον κατοχων Stilo(π.χ. εγω μπορω να βγαλω μια πλαστη αδεια και τετοια!μετα απο το τηλ που εκανα αν και η απαντηση ηταν αρνιτικη για μενα μπορειτε ολοι να παρετε στο > 800.11.500.800 <.
Εγω πάντως λεω να περιμένω λίγο ακόμα γιατί δεν εχω αποφασίσει ακόμη τι ''δωράκι'' θέλω να ζητήσω απο τη fiat για την ψυχική οδύνη που μου προξένησαν.:D
Α και το καλύτερο το ξέχασα.Η κυρία με την οποία μίλησα μου είπε οτι δεν πρόκειται για βλάβη η ελλατωματικό υλικό αλλά για κάποια βελτίωση που θα μου κάνουν.Αν και δεν μπήκα στη διαδικάσία να ρωτήσω πόσα άλογα θα κερδίσω,σύμφωνα λοιπον με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς που εχω κάνει πιστεύω να φτάσει γύρω στα 135-140ps.:p
Eτσι για να σκάσετε απο το κακό σας μερικοί. :hehe: :bleh:
παντως εγω δεν ειμαι μεσα στην ανακληση ............. παλι καλα :p
τη πλαστη αδεια και τετοια αφου μπορουνε να δουνε τον αριθμο πλαισιου πανω στο αμαξι και να τσεκαρουνε τον κατοχο............ τελως παντων
λοιπον παιδια για να μην ανυσηχειτε πηρα τηλ την φιατ και μονο οσοι ιδιοκτητες τους εχει σταλει επιστολη η εχουν ειδοποιηθει τηλεφωνικως τοτε θα πρεπει να πανε να αλλαξουνε το ελλατωματικο ανταλακτικο,οι υπολοιποι ειμαστε οκ
1.2 03/2002.Πάντως καλό είναι να παίρνεται τηλ καθώς πολλά αμάξια έχουν αλλάξει χέρια (αγορά μεταχειρισμένου stilo) και η αντιπροσωπεία δεν είναι σίγουρο αν έχει τα στοιχεία του τωρινού κατόχου.