ο τύπος αν βλαχαρε θα βλαχαρε σωστά! το κάνει νομίζω από στιλ !! δεν έχει τύχει ποτε να βλαχαρεις και εσύ για να κανεις χαβαλέ? νομίζω ότι προσπαθούν να δώσουνε ένα τρελό και φευγάτο στιλάκι γι αυτό το όλο σκηνικό!
Printable View
ο τύπος αν βλαχαρε θα βλαχαρε σωστά! το κάνει νομίζω από στιλ !! δεν έχει τύχει ποτε να βλαχαρεις και εσύ για να κανεις χαβαλέ? νομίζω ότι προσπαθούν να δώσουνε ένα τρελό και φευγάτο στιλάκι γι αυτό το όλο σκηνικό!
το ξερω βρε συ ντίνα οτι βλαχαρει επίτηδες αλλα εγω βλαχάρω με κολλητούς μου για πλάκα όχι για να διαφημίσω προιν.....
και εν πασει περιπτώσει δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί αυτό..εκτός το ότι να μας πάρουν στα χαχανα..
ρε πουλανε τρελα !!!!
Άραγε μήπως να το δούμε πιο βαθιά;Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stelios_11
Και μιλάω για όσους αγόρασαν αμάξι χωρίς να έχουν το σπαρταριστό ρευστό στα χέρια τους....
60 μήνες εξόφληση, 1000 ευρώ προκαταβολή, spoiler και μάμα ράδιοσιντί, φτάνει να πληρώνεις το αμάξι, 18000 ευρώ....
:oops:
και εγω το πηρα πριν δυο μηνες απου το 5π 1400 (το δικο μου) 15000 +χρωμα (ιριδ) +ασφαλεια +εξ παραδοσης+πινακιδες πηγε 16000+ με δοσεις 60 μηνων θα παει 17500 .
Εδωσα 1000ε προκαταβολη και το επιτοκιο εινα 0,32 (ενω στην προσφορα ειναι 0,53)