ksekarfwto alla parathrhsa tous ualokatharistires mou na kollane ta lastixa einai kainourgia....kamiaidea kaneis??
Printable View
ksekarfwto alla parathrhsa tous ualokatharistires mou na kollane ta lastixa einai kainourgia....kamiaidea kaneis??
οταν λες κολλανε,τι εννοεις...οτι η κινηση τους κανει σπασιματα...εαν ειναι κατι τετοιο ειναι προβλημα τροφοδοσιας του μοτερ των υαλοκαθαριστηρων(μπορει και αδυναμη μπαταρια)
έχει βάλει κανείς κάτι πλαστικά σαν φρυδάκια για να "σκουπίζουν" καλά και με μεγάλες ταχύτητες?
αν ναι πόσο και αλλάζει τπτ ή βλακείες?
πάντως μετά τα 140 δεν κάνει τπτ ...
στα 180 δε .... καλύτερα να περιμένεις τα νερά να τα πάρει ο αέρας...
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ......
Εδω που τα λεμε, δεν ειναι και οτι καλυτερο να πας με 180 ενω βρεχει!!! Η παραμικρη στραβη, με τους δρομους γυαλι που εχουμε, θα σε στειλει στα χωραφια (αν εχει...). Μην τρεχεις τοσο με βροχη συναδελφε!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aman17-2
Παντως τετοια πλαστικα δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν ξερω.....
Έχει δοκιμάσει ένας φίλος μου τα πλαστικά αυτά και με την πρώτη βροχή τα μαζεψε στο χέρι.Απατεωνιά.Από την άλλη δεν έχω σηκώσει ποτέ τους υαλοκαθαρηστήρες.Πιστεύω πως είναι ανθεκτικά τα λάστιχα στις συνθήκες χιονιού και θερμοκρασιών στην Ελλάδα.
κοίτα δεν το πατάω τόσο πολύ σε βροχή....βαριά με 150-160 αλλά παίζει φορές που έχει σταματήσει η βροχή και κάνεις κόντρα με λίγο βρεγμένο δρόμο...οπότε από το αμάξι μπροστά (πριν το περάσεις) πετάει τα κέρατά του και δεν βλέπεις τπτ...Παράθεση:
Εδω που τα λεμε, δεν ειναι και οτι καλυτερο να πας με 180 ενω βρεχει!!! Η παραμικρη στραβη, με τους δρομους γυαλι που εχουμε, θα σε στειλει στα χωραφια (αν εχει...). Μην τρεχεις τοσο με βροχη συναδελφε!!!!
Παντως τετοια πλαστικα δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν ξερω.....
το έπαθα εγνατία στην Καβάλα που ενώ ήμουν πατημένος με ένα civic περνάει μια bmw και έχασα την μπάλα από τα νερά....καλά που ήταν ίσιος ο δρόμος... :)
ακομα και να εχει σταματηση η βροχη καλο ειναι να ξερεις το δρομο γιατι αν εχουν λιμναση νερα και πας
με τετοια ταχυτητα θα απογειωθης σιγουρα
αυτό είναι ένα πρόβλημα εδώ στον Εβρο που έχει άπειρα τέτοια λιμνάζοντα νερά....γι αυτό και έχουν φύγει πολλά άτομα....
και εδω στην αστα χαλια μαυρα συν οτι οι δρομοι γυαλιζουν πιο πολλοι απο παρκε γι αυτο εγω δεν παω πανω απο 130 και αυτο με λιγη βροχη αμα δυναμωση 100 μαξ.
και αυτα με το στιλο που ειναι και αμαξαρα.
Όσο παράξενο κ αν σας φανεί, εδώ δεν χιονίζει ποτέ τόσο ώστε να σκεπαστεί το αυτοκίνητο από το χιόνι.
Μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να σηκώσω τους υαλοκαθαριστήρες διότι χιόνισε 2 φορές φέτος, κ τις 2 ελάχιστα.