που να το ψαξω ρε φιλαρα οχι τιποτα αλλο ειναι αδικια ρε γαμ......
50.000χιλ. εχω.μηποσ επιδη το πηρα απο χερι ο αλλοσ εκανε κανενα διακανονισμο για να ριξει τη τιμη<το εχω ακουσει και αυτο>
Printable View
που να το ψαξω ρε φιλαρα οχι τιποτα αλλο ειναι αδικια ρε γαμ......
50.000χιλ. εχω.μηποσ επιδη το πηρα απο χερι ο αλλοσ εκανε κανενα διακανονισμο για να ριξει τη τιμη<το εχω ακουσει και αυτο>
Οταν ρωτησες για εγγυηση, τους εδωσες αρ. πλαισιου? Θα σου προτεινα να πας σε καποιο εξουσιοδ. συνεργειο και να ρωτησεις εκει. Ακομα και να εκανε μ@λακια ο προηγουμενος, δεν μου φαινεται λογικο να χασεις εσυ την εγγυηση σου. Η αδεια σου λεει μοντελο '04. Αρα 2 χρονων αμαξι, αρα 5 χρονια εγγυηση. Αν χρειαστει βαλε και τις φωνες και απειλησε για δικηγορους και ΙΝΚΑ. Καποιοι μονο ετσι καταλαβαινουν. Με το αγριο...
Σου ευχομαι τα καλυτερα και... καλη τυχη!!
και αριθμο εδωσα και ολα .μαλλον θα το δοκιμασω και αυτο με τις φωνες.
το ινκα τι ειναι ρε φιλε ευχαριστω παντος και καλες γιορτες
εγινε ρε φιλε και καλη χρονια
μην ειναι κρεμαργιερα αυτο που κανει τακ-τακ απ'το τιμονι???
γιαννη κανεις τεραστιο λαθος που δε πας σε εξουσιοδοτημενο.γιατι απτη μια δε σε καλυπτουν και απτην αλλη χανεις και την εγγυηση σου επειδη βαζουν αλλοι χερι στο αμαξι σου.προσεχε που πας το αμαξι σου φιλε.
ετσι ειναι γιατι απο την μια πας να γλυτωσεις λεφτα αλλα απο την αλλη χανεις την εγγυηση και δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις το δικιο σου απο την στιγμη που βαζει αλλος χερι πανω εκτος απο την φιατ!!!
δεν εχω εγγυηση ρε παιδια αν και το στιλο ειναι 2004 μοντ.αναρωτιεστε ε... και εγω αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι.s5zax αν ηταν κρεμαργιερα δεν θα εχανε δεξια αριστερα
Εγω τωρα αναρωτιεμαι....
1)πηρες το αμαξι μεταχειρισμενο,δεν ζητησες το book service?εστω απο περιεργεια να δεις τι καπνο φουμαρει το αμαξι τοσο καιρο
2)δε σε υποψιαζει το γεγονος οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση 2ετιας αμαξι ολοκαινουριο?Μηπως εκανε τπτ τρελο ο προηγουμενος,εχασε την εγγυηση κ γιαυτο το πουλησε?
Μηπως να το κανεις λιγο φυλλο-φτερο το αμαξι να δεις τι τρεχει γιατι δε μου πολυαρεσει ολη αυτη η φαση?