Απάντηση: NorthClubs Event
Χρήστο χαλάρωσε λίγο (αν και κάνεις πλάκα, μάλλον)....Δεν εχουμε τέτοιο ύφος εδω...Ποτέ δεν το είχαμε...Ο καθένας για την πάρτη του κάνει ότι κάνει και όχι για να αποδείξει κάτι σε κάποιον η κάποιους άλλους...!!!...
Δηλαδή τι θα έπρεπε να λέω ότι σου έχω ρίξει 0,6sec και να σε αρχίσω στην πλακίτσα...Δεν θα έμπενες στο τρυπάκι να μου έλεγες "ναι αλλα είχες ημι σλικ" και εγώ θα σου απαντούσα ναι αλλα είχε υγρασία η πίστα και Άντε βγάλε άκρη...Δεν εξυπυρετει σε τίποτα...:xmas-smiley-013:
Στη πίστα θα μπούμε μέσα να βελτιώσουμε εαυτούς και τίποτα άλλο...!!
Τί έγινε εδώ ρε παιδιά??? Παίζει κόντρα και δεν με φωνάξατε???
Cris, την επόμενη φορά που θα πάμε, θα σε πάρω ένα τηλέφωνο να έρθεις, να μπούμε όλοι μαζί, κάτω από τις ίδιες καιρικές συνθήκες, σωστά προετοιμασμένοι(ό,τι κι αν σημαίνει για τον καθένα αυτό. Πχ για μένα είναι να έχω κοιμηθεί και λίγο) και εκεί θα δούμε ποιος γράφει χρόνους και ποιός όχι...
Αρκεί η συμπεριφορά μας στην πίστα να είναι κόσμια(ο νοών νοήτω)...
ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ
Οτι κανουμε πλακα ειναι το μονο σιγουρο!!!!!1000 συγνωμη αν το πηρες ετσι!!!
τουλαχιστων με ξερεις πως ειμαι!!!!οταν ειναι για πλακα ειμαι μεσα!!!!ποτε δεν εχω πει κατι για κοντρα στα σοβαρα!!!(κιριος γιατι δεν μου αρεσουν οι κοντρες τετοιου ιδους!)
αυτο το ειχαμε πει απο την αρχη!
θα παμε ΠΙΣΤΑ θα ξυσουμε την %^$&$^%### μας μετα για καφε και ο κυριοτερος λογος η γνωρημια μαζι σας!!τα λεγαμε και στο msn!!
απλα εγινε ενας σχολιασμος για τους χρονους και ετσι αρχησε η πλακα!!
ακομα και να τρεξουμε ολοι μαζι οπως λεει ο Arf παλι θα τρεξουμε για την πλακα μας και την "κοντρα" της στιγμης!!!Ετσι για να εχουμε να λεμε μετα στον καφε!!!
αυτο ειναι για μενα το καλυτερο σκηνικο!το να τρεχω με τους "φιλους" μου και να γελαμε μετα για τις μ*λ*κιες που καναμε πριν και για το τι πηγε στραβα!!!