Απάντηση: Δωρεάν έλεγχος από τη Fiat Auto Hellas
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Μαγκες,πηγα το stilaki σημερα το πρωι για τον τεχνικο ελεγχο και μου ειπαν οτι πρεπει να εχει κλεισει πενταετια το αμαξι αλλιως δεν γινεται δωρεαν.
Με τα λιγα με τα πολλα,επειδη ειμαι καλος πελατης στον Τολια και κλεινω πενταετια τον Απριλιο(σε δυο μηνες) το δεχτηκαν.
Μου καθαρισανε την πεταλουδα επειδη το αμαξι δεν κραταγε σταθερο ρελλαντι
Και με ενημερωσανε πως εχω προβλημα με την ζυγαρια καθισματος και χρειαζεται αντικατασταση (275,00ε) μαζι με την εργασια και την εκπτωση.Αν δεν την αλλαξω,σε περιπτωση ατυχηματος δεν θα ανοιξει κανενας αεροσακος...
Τελος παντων δεν τον αλλαξα και πληρωσα μονο ενα λαμπακι που μου ειχε καει...14 ευρω...
Αυτα....
Τι πενταετίες και @@ σου είπαν ρε richard?Εμένα 1,5 χρόνων και δεν μου είπαν τίποτα,άλλο που ο έλεγχος αποδείχτηκε ''οπτικός'' 11 σημείων και γενικώς μια μάπα το καρπούζι.:mad:
Απατεωνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κλεφτες!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!Τι να πω...
Richard ειχαμε παει μαζι με τον Αλεξη ρε φιλε οταν το πηγε τη περασμενη Δευτερα, και τελικα ειδα οτι οντως ειναι μια μ@λ@κι@ και μιση ο δωρεαν οπτικος ελεγχος!
Πηγα τελικα σημερα στην Fiat για να αλλαξω την τροχαλια.
Μολις το παληκαρι εβγαλε την μανισια μου την εδειξε και μου εξηγησε πως
ειμαι ο πρωτος μεχρι τωρα (απο οσα αλλαξε) που δεν εχει καμια φθορα στο λαστιχο που ειναι εσωτερικα της τροχαλιας και το οποιο ευθηνεται για το προβλημα.Απλως προληπτικα το αλλαξαμε.
[IMG]http://img47.imageshack.us/img47/872...0229hr9.th.jpg[/IMG]
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
Πηγα τελικα σημερα στην Fiat για να αλλαξω την τροχαλια.
Μολις το παληκαρι εβγαλε την μανισια μου την εδειξε και μου εξηγησε πως
ειμαι ο πρωτος μεχρι τωρα (απο οσα αλλαξε) που δεν εχει καμια φθορα στο λαστιχο που ειναι εσωτερικα της τροχαλιας και το οποιο ευθηνεται για το προβλημα.Απλως προληπτικα το αλλαξαμε.
http://img47.imageshack.us/img47/872...0229hr9.th.jpg[/IMG]
αφου σου την αλλαξανε και προληπτικα,παλι καλα και δεν σου ειπαν δεν εχει κανενα προβλημα και να την ξανα βαζανε την ιδια!!!!!!!!!