απάντηση: πείτε μου με'γείες...
Πινακίδες έχει ΚΡΚ και δεδομένου του ότι θα μένουμε Καρδία από τον Απρίλιό, είναι και ταιριαστές. Όντως πολύ καλή τιμή για diesel αφού οι εδώ έμποροι το έδιναν 8000 ευρώ.
To έψαξα με το diesel και είδα ότι συμφέρει μιας και η οικονομία είναι εκπληκτική. Ήρθα από Αθήνα-Θεσσαλονίκη με 25lt πετρέλαιο δηλαδή 22 ευρώ. Χαλάλι το πρόστιμο αν μας γράψουν λοιπόν. H πλάκα είναι ότι έκανα μέσα στην πόλη 150km με 4.5lt πετρέλαιο.
Το πήρα από άτομο που το αγόρασε από Γερμανία το 2005 με 58000km. Πολύ καλή περίπτωση.
Ρε Soul τι ήταν αυτό που είπες με την οροφή?
γιαννη μου γ@μ@τ@!!!
ακομα δεν καταλαβα πως εγινε!!!
αγορι μου ολοκληρη!!!απολυτως καμπριο!!!!!
καλορίζικο κι από μένα γιάννη!!!καλά χιλιόμετρα και καλά παρκαρίσματα (αφού θα είσαι από τους λίγους που θα βρίσκουν)!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis®
αγορι μου ολοκληρη!!!απολυτως καμπριο!!!!!
Τώρα μ'έφτιαξες. Είχε κανένα ράγισμα, έγινε με κρύο, μήπως έριξες ζεστό νερό επάνω?
Τιποτα ρε!!!!
Απλα το Smartακι ειχε ακουσει κατι μπασιες απο τα 167db που εβγαζε!Αλλα να φανταστεις την ωρα που εσπασε δεν ειχε ουτε καν ηχοσυστημα γιατι το πουλαγαμε!!!
καλορίζικο γιάννηηηηη! καλοτάξιδο ζηλεύω θέλω κι εγώ ένα τέτοιο !!!! κλαψ! δουλεύω ομόνοια και με το Stilo οφείλω να πω ότι έχω μεγαλο πρόβλημα!!
Απάντηση: Πείτε μου με'γείες...
Aνθή μου έχει λύσει τα χέρια. Είναι απίστευτο να βλέπεις το Peugeot 106 να μη χωράει, το Subaru Justy να τρελαίνεται που δεν μπαίνει και από πίσω τους εγώ να μπαίνω άνετα και να παίρνω τη θέση πάρκινκ.
Xθες γέμισα ρεζερβουάρ με 20Lt (€17) μετά από 520km που διένυσα στην πόλη και στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης. Κατανάλωση δηλαδή 3,84lt/100km...
Είπατε τίποτα?
Απάντηση: Πείτε μου με'γείες...
Δε το πιστεύω ρε Γιάννη, ίδιο αμάξι ίδιο χρώμα ίδια ζάντα με το smart που πήρε η Ντίνα?????
Φοβερό, τώρα εγω πρέπει να πάρω 147 ε;