Απάντηση: Φηφιστε Ημερα Συναντησεων
Εγω "φηφισα" Παρασκευη, με το σκεπτικο της προβολης του club συμφωνα με τα δεδομενα της Αθηνας αλλα και γενικοτερα με τα δεδομενα των εμφανισεων των clubs σε συναντησεις τυπου ΣΕΦ καθημερινες κ.τ.λ οπως μαζευονται ολα τα club οπως γνωριζουμε ολοι πολυ καλα....
Πιστευω ειναι σημαντικο να υπαρχει προβολη του club και στο δρομο, σε βολτες εντος Αττικης κ.τ.λ. γιατι εχει βγει λιγο κακο ονομα στο οτι δε μαζευομαστε...
Anyway αυτο ειναι το σκεπτικο μου και μονο... απο'κει και περα οποια μερα και αν ειναι η συναντηση δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα... αρκει να ερχονται οσοι δηλωνουν και να ειναι μεγαλες και πετυχημενες ολες οι συναντησεις με συμμετοχες, χαβαλε, και πολλες stiloαναμνησεις...
keep forward > > > :worship: :worship::worship::worship: :beer::beer::beer:
Απάντηση: Ψηφιστε Ημερα Συναντησεων
Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ψηφισαμε, αφου κανενας αλλος εκτος των:
1). papor
2). cugano
3). kotsidakias
4). costas 1.6
5). richard
6). ???????
Δεν εχει ερθει στις συναντησεις-εκδρομες που κανουμε.
Πληρης η απουσια οσων εχουν ψηφισει:cool: :cool: :cool:
Υπαρχει καποιος ορος στο καταστατικο του club μας που να αναφερει οτι τα μελη υποχρεουνται να συμμετεχουν σε ΟΛΕΣ τις εκδηλωσεις, εκδρομες ή συναντησεις του club??
Αν υπαρχει παιδια κατι τετοιο... αποχωρω τωρα γιατι δεν μπορω να τον ακολουθησω αυτο τον ορο...
Τι πειθαναγκασμος ειναι αυτος... ΕΛΕΟΣ Χ 2!!!!
Eγω δεν ειπα οτι θα ερθω 100% γι αυτο δεν δηλωσα. Απλως ειπα την γνωμη μου για την εκδρομη. Εμενα με βαλανε στην λιστα δεν δηλωσα τιποτα. Εξαλλου ο καιρος ητανε χαλια εβρεχε της ποπης και να μην ειχα οικογενειακη υποχρεωση δεν θα ερχομουνα. Κανεις δεν πρεπει να δικαιολογειται γιατι δεν ηρθε οποιος θελει παει αμα θελει και αμα μπορει.
Ελεος Χ 3!!
Νομιζω οτι το προβλημα δεν ειναι γιατι δεν ηρθατε,αλλα γιατι δεν ενημερωσατε οπως εκανε ο Γιαννης.
Σιγουρα οποιος θελει ερχεται,κανεις δεν πρεπει να εξαναγκαζει κανεναν.
Περασα πολυ καλα και πιστευω οτι αν ειχαμε μεγαλυτερη συμμετοχη θα ηταν ακομη καλυτερα;) ,δεν υπαρχει λογος να δικαιολογηθει κανενας για τον λογο που δεν ηρθε ρε παιδια.:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Εγω δεν προσθετω τιποτα παραπανω γιατι "θα γινω ακομα πιο κακος", το μονο που θελω να τονίσω ειναι οτι εγινε ολοκληρο σκηνικο(αντιπαραθεσεις, bans..λογω spam!, αποχωρησεις μελων, δημοσκοπησεις και ξαναμαναδημοσκοπησεις & αλλα πολλα...) για την ημερα καθιερωμενης εβδομαδιαιας συναντησης(μεταξυ Τεταρτης-Κυριακης...) αλλα τελικα μια απ'τα ιδια._ :whistle:
Παράθεση:
τελικα... papor, richard, Costas1.6, Guest_Star.... μαλλον θα οριστουν και οι 2 Κυριακες που πηγαμε σε Στενη και Χαλκιδα ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ!!! :whistle:
...δεν ειχαμε εκπροσωπο/πους του club μαζι μας!! :whistle:
Η αλυσιδα δε σπαει...
αν δεν ειναι 4-5 κρικοι μαζι για του λογου το ασφαλες δεν γινεται δουλεια...
δε το καταλαβαινετε...!!!???? :whistle:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
papor
Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ψηφισαμε, αφου κανενας αλλος εκτος των:
1). papor
2). cubano
3). kotsidakias
4). costas 1.6
5). richard
6). Guest_Star
Δεν εχει ερθει στις συναντησεις-εκδρομες που κανουμε.
Πληρης η απουσια οσων εχουν ψηφισει:cool: :cool: :cool:
Θα σου απαντησω εγω Ορεστη, το club ειναι μονο Forum εκτος απ'τους παραπανω και μερικα ακομα ατομα(μετρημενα στα δαχτυλα..) που την εχουμε δει και εκδρομη και συναντηση και forum και ολα μαζι οπως πρεπει κανονικα...
..γι'αυτο φηφισαμε!_
Ωραια φηφισαμε καλα καναμε και εγω ειμουνα απασχολημενος με "ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ"
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
Θα παρακαλεσω ολοι να ψηφισετε ποια μερα προτιματε να γινονται συναντησεις. Ψηφιστε ακομα και αν δεν μπορειτε να ερχοσαστε. Το poll θα μεινει μεχρι 14
Φεβρουαριου.
Ρε Κωστα πραγματικα ΕΛΕΟΣ!
Εδω ο Παντελης λεει να ψηφισετε ποια μερα θελετε να γινονται οι συναντησεις!
Και εσυ λες οτι ψηφιζουμε για την καθιερωμενη εβδομαδιαια συναντηση!
Που το βρηκες αυτο?
Και στο κατω κατω η ψηφορορια κλεινει αυριο!Αρα δεν εχει αποφασιστει τιποτα ακομα!
ΟΚ?