Απάντηση: ημερησια!!!!!!!!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;;;;;;;
παιδια προχθες το βραδακι που βρεθηκαμε εγω,ο αρης και ο σακης σκεφτηκαμε να κανουμε καμια ημερισια για την κυριακη 18/3/2007!!επειδη φτιαχνει και ο καιρος και σιγουρα ανεβενει η διαθεση ολον μας,τι θα λεγατε να το κανουμε καφε-φαγητο,ολοι μαζι με τα stilo και να κανουμε αισθηση οπου βρεθουμε,αλλα και διαφημηση!!!!προτεινω΄
1.ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ-ΧΟΛΩΜΟΝΤΑΣ
2.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
οποτε εχουμε
1.paidaros
2............
3............
4............
5............
6............
7............
Y.Γ ο καθενας οπως θελει,μονος ή με το ετερον ημισυ!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
παιδια προχθες το βραδακι που βρεθηκαμε εγω,ο αρης και ο σακης σκεφτηκαμε να κανουμε καμια ημερισια για την κυριακη 18/3/2007!!επειδη φτιαχνει και ο καιρος και σιγουρα ανεβενει η διαθεση ολον μας,τι θα λεγατε να το κανουμε καφε-φαγητο,ολοι μαζι με τα stilo και να κανουμε αισθηση οπου βρεθουμε,αλλα και διαφημηση!!!!προτεινω΄
1.ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ-ΧΟΛΩΜΟΝΤΑΣ
2.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
οποτε εχουμε
1.paidaros
2............
3............
4............
5............
6............
7............
Y.Γ ο καθενας οπως θελει,μονος ή με το ετερον ημισυ!!!!!!!
Πιθανότατα θα λείπω Αθήνα... Αν είμαι όμως εδώ θα έρθω με τον Νίκο...:wub: :hug: :sick: :rofl: :rofl: :rofl:
Εγώ προτιμώ να μαζευτούμε ένας ικανός αριθμός αυτοκινήτων και να κατηφορήσουμε προς Χαλκιδική. Θα κάνουμε και τον χαβαλέ μας στο δρόμο, και θα έχουμε και μια πολύ καλή επαφή με τον κόσμο(και γιατί όχι, και νέα μέλη). Οπότε η ψήφος μου πάει για Χαλκιδική-παραλιακό cafe...
Χαλκιδικη και εγωωωωω!!!! Θα παρω και την καμερα οποτε να γυρισουμε κανενα mini video να εχουμε με τα Stilakia μας! Μεσα και εγω!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Χαλκιδικη και εγωωωωω!!!! Θα παρω και την καμερα οποτε να γυρισουμε κανενα mini video να εχουμε με τα Stilakia μας! Μεσα και εγω!
Πρέπει να εμπλουτίσουμε και το Stiloclub DVD εξάλλου!!
Σωστα!!!! Να κλεισουμε μια ημερομηνια και να ενημερωθουν απο τωρα τα μελη ωστε να ειμαστε οσο πιο πολλα αυτοκινητα μπορουμε!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Koulou
Πιθανότατα θα λείπω Αθήνα... Αν είμαι όμως εδώ θα έρθω με τον Νίκο..
Κουφαλιτσα..ξερεις εσυ,καμερα στον ωμο κ πλανα στο δρομο..χεχε.Φερε κ τιποτα να πινουμε στην διαδρομη:D
Θα τραβατε πλανα οπως τη τελευταια φορα; Η καμερα να κρεμεται εξω απο το παραθυρο;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Εγώ προτιμώ να μαζευτούμε ένας ικανός αριθμός αυτοκινήτων και να κατηφορήσουμε προς Χαλκιδική. Θα κάνουμε και τον χαβαλέ μας στο δρόμο, και θα έχουμε και μια πολύ καλή επαφή με τον κόσμο(και γιατί όχι, και νέα μέλη). Οπότε η ψήφος μου πάει για Χαλκιδική-παραλιακό cafe...
μονο για καφε ή και ουζοκατασταση μετα?????
για την ημερομηνια συμφονουμε?????????????