Απάντηση: Να πάμε ή όχι στην Auto-exelixis?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
OI SALONIKEIS PSIFHZOUN EPEIDH YPHRXE PERIPTWSH NA ER8OUN STHN EK8ESH? GIA NA XEROUME TI LEME DHLADH...
GIATI AP'TO POU8ENA PSIFHZOUN KAI PREPEI NTE KAI KALA NA METRHSEI?
Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια... Ψηφίζω για μια εκδήλωση του STILOCLUB GREECE, και όχι του STILOCLUB ATHENS...
Και στην τελική, δεν κατάλαβα, όπως πολύ σωστά σου είπε ο Θοδωρής, τις περισσότερες φορές έχουμα βάλει αμάξια από Β. Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον όφειλες να το γνωρίζεις...
Παρά την αρνητική ψηφοφορία ο Cubano πήγε κ έβαλε το πανό μας μέσα άρα και το StiloClub...
Έδρασε μόνος του και έδειξε πόσο μας σέβεται όλους εδω μέσα...
Κρίμα γιατί τέτοια άτομα και τέτοιες ενέργειες δεν ταιριάζουν στο StiloClub που γνώρισα...
Τέλος Μαρτίου θα φύγω απο διαχειριστής...γιατί μάλλον μόνο αυτό δεν είμαι...
Μα το Θεό τα έχω πάρει άσχημα γιατί αυτό που αγάπησα εγώ και κάποιοι άλλοι σιγά σιγά μας το διαλάνε, γιαυτό και κάποιοι που με ξέρετε μην παρεξηγήσετε τις αντιδράσεις μου απο εδω και πέρα...
Αναρωτιόμουν γιατί διέλυσε η παρέα της Αθήνας...τελικά δε θέλει μυαλό...
Θοδωρής.
Ότι να ναι.......δλδ για να καταλάβω ψηφησαν ο cubano, ο bel και κάποιος kapatsos 3 άτομα και μπηκαμε στην autoexeliksis??........
Τί έκανε λέει?????? Έστησε περίπτερο για το club?? Δεν πάμε καλά εδω μέσα μου φαίνεται. Αυτά είναι το λιγότερο απαράδεκτα πράγματα. Είναι δυνατόν??
Περιμένω εξηγήσεις.................................
τελικα τι εγινε?????????????μια κοινη γραμμη δεν μπορουμε να βγαλουμε????????????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Πλακα κανεις?
Μπορει να μην ειμαι καιρο στο club αλλα προσωπικα θεωρω
οτι εισαι η ψυχη και η καρδια του club.
Χωρις καρδια δεν ζει τιποτε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Παρά την αρνητική ψηφοφορία ο Cubano πήγε κ έβαλε το πανό μας μέσα άρα και το StiloClub...
Έδρασε μόνος του και έδειξε πόσο μας σέβεται όλους εδω μέσα...
Κρίμα γιατί τέτοια άτομα και τέτοιες ενέργειες δεν ταιριάζουν στο StiloClub που γνώρισα...
Μα το Θεό τα έχω πάρει άσχημα γιατί αυτό που αγάπησα εγώ και κάποιοι άλλοι σιγά σιγά μας το διαλάνε, γιαυτό και κάποιοι που με ξέρετε μην παρεξηγήσετε τις αντιδράσεις μου απο εδω και πέρα...
Αναρωτιόμουν γιατί διέλυσε η παρέα της Αθήνας...τελικά δε θέλει μυαλό...
Θοδωρής.
Ρε θοδωρη εγω δεν ειμαι πολυ καιρο στο club και ισως η γνωμη μου να μην μετραει σε μεγαλο βαθμο,δεν νομιζω να ειναι σωστη αποφαση αυτη που θες να παρεις.
Αν υπαρχουν μελη που κανουν κακο στο club αργα η γρηγορα θα γυρισουν απο εκει που ηρθαν,αν αποχωρησεις εσυ απο την θεση που βρισκεσαι τοτε θα εισαι ητημενος.
Η παρεα της αθηνας και (οχι μονο) θα γινει πιο δυνατη αρκει να σκεφτομαστε ομαδικα και οχι ατομικα.
Ο κωστας εχει πολυ ορεξη να προσφερει στο club αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν λειτουργησε ομαδικα,αλλα οπως ειπα εχει πολυ ορεξη να προσφερει.
φιλικα Ριχαρδος
Μάλισταααααα...!!!!
Κώστα, σεβάσου ΟΛΟΥΣ μας και μη δημιουργείς πάλι εντάσεις...Βγάλε το πανό, δώστο στον Γιάννη να τελειώσει εδώ το θέμα....
Όσο για τον Θοδωρή, αν φύγει αυτός και εγώ είμαι bye bye...!!!!
παιδια θελω να πω τη γνωμη μου
αναφερθηκε κατι περι ανοργανωσιας για την εκθεση και κατι κατηγοριες που δεν τεριαζουνε στο επιπεδο μας, ο νεαρος Cubanos ειναι πολυ δραστηριος και του αρεσει να ανακατευει τον κοσμο και να διμιουργει ανοργανοσια και ακαταστασια. Παλικαρι μου δεν θα πας ετσι μπροστα και θα σου εξηγησω το γιατι. Τα υπευθηνα ατομα του club αποφαση σαν με μια συντομη δημοσκοπηση ψηφηζωντας οσοι ηθελαν και διαμορφονοντας ενα αποτελεσμα το οποιο δεν εδηχνε να ειναι εφηχτη η συμετοχη μας για πολους και διαφορους λογους.Το ποιο συμαντηκο ειναι οτι οταν εγηναν προτασεις οστε να διεξαχθει η εκθεση το Νεμβριο μας εκλασαν οι υπευθηνοι και με την πρωτη εκθεση(τωρα διλαδι) μεσα σε 2 εβδομαδες μας τραβανε και καλα απο τη μυτη λες και καιγομαστε να να σκοτωθουμε μα μπουμε σαν stilo club στην εκθεση. αγορι μου το STILO CLUB ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ μια εκθεσουλα ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ μας εχει γνωρησει απο τις εκδρομες μας τα DYNODAY και απο αλλα events .Τωρα αν εσυ πας μονος με τη κινηση σου αυτη μαλλων' οποιο εξυπνος μεχρη και τον ποιο ελαφρομυαλο θα πει οτι το STILO CLUB ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ οτι δεν θα ερθει το παλικαρι αυτο δεν το ενημερωσε κανεις ,δεν εχει internet ,εχει δικο του stilo club 'και θα δωσεις μια λανθασμενη εντιπωση και δεν νομιζω οτι ειναι καλο αυτο. και στο φιναλε αν ενημερωνανε ποιο μπροστα οι υπευθηνοι της εκθεσης και δεν ειχανε προβλημα τα παιδια και θελανε θα εβαζα το δικο μου αμαξι στην εκθεση .Αλλα ενα εχω να σου πω αγορι μου οτι και ολα καλα να πηγαινανε εσυ πιστευω κατι θα εβρησκες παλι για να χαλασεις τη διαθεση των περισοτερων. παντα φιλικα αν και παλι δεχεσε τη συμβουλη μου ''ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ''αυτα στα εγραψα γιατι ενω εισαι καλο παιδι κανεις του κεφαλιου σου και επιδει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κανεις αυτα που λες τα βαζεις με κοσμο που εχει δουλεψει πολυ(και βρηκες ετοιμα εσυ και εγω) και συγουρα δεν εχει οφελος αλλα και αν ειχε χαλαλη του.
Για το θέμα της έκθεσης ας μην προτρέχουμε καλύτερα...
Όντως εμφανίσθηκαν πολλά εμπόδια απο την αρχή σχετικά με τη συμμετοχή μας και για τα οποία πλέον πιστεύω οτι τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν οι υπεύθυνοι του southclub.
Είναι κάτι που σηκώνει αρκετή συζήτηση και το οποίο πιστεύω είναι καλύτερα να το αναλύσουμε μετά το τέλος της έκθεσης.
Οσο για το οτι ο Κώστας πήρε την πρωτοβουλία να κατέβει μόνος του στην έκθεση,πιστεύω οτι και αυτός θα πρέπει να κριθεί,αλλά εκ του αποτελέσματος για το αν τελικά έκανε καλά η οχι.
Για αυτό και επαναλαμβάνω,πρίν αρχίσουμε την εύκολη κριτική ας βάλουμε σε μια ζυγαριά τα θετικά και αρνητικά μιας τέτοιας συμμετοχής και ας μην προτρέχουμε...