Ρε μλκ ποτε θα παμε να κανουμε καμια θυσια στο βουνο της Μαυρουδας?Τοσο καιρο σε παρακαλαω να κανουμε σπονδες...:D:D
Printable View
Σε ό,τι αφορά την 1η πρόταση:
Η "γιάφκα" δεν είναι αρκετά μεγάλη για να δουλέψουμε 4-5 αυτοκίνητα μαζί, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να το κάνουμε κάπου αλλού...
Σε κάθε αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης θα κάνει δουλίτσα. Μη νομίζετε ότι θα κάτσουμε με τον Μήτσο να κόψουμε 5 τιμονιέρες!!!!! Ειδικά εγώ με την τελειομανία μου, δεν θα τελειώσουμε ούτε μέσα σε 2 μέρες... Ούτε και να βγάλουμε πλαστικά. Θα δείξουμε σε 1 και τα υπόλοιπα τα βγάζει ο καθένας μόνος του.
Καλό είναι να υπάρχουν εργαλειοθήκες όσα και τα αυτοκίνητα σε αριθμό...
Δεν θα χρειαστούμε ρεύμα για κάτι, οπότε κάποιο πάρκινγκ πολυκαταστήματος είναι καλή ιδέα. Ειδικά οι πίσω "καβάτζες" του ΙΚΕΑ είναι ιδανικές.
Κάποια στιγμή είχαμε αγοράσει μια τεντα νομίζω...Θα μας χρειαστεί... Οι εργοδηγοί δεν μπορεί να βρίσκονται στον ήλιο!!!!
Τώρα για την 2η πρόταση:
Όπως πολύ σωστά τόνισες Γιάννη, πολλοί κάτοχοι Stilo δεν μπαίνουν στο δίκτυο, ούτε είναι "κολλημένοι με τα άλογα". Με ένα τέτοιου τύπου event, πιστεύω ότι κάποιος που απλά αχολείται με το αμάξι του, να έρθει μια βόλτα. Εμείς θα έχουμε κάποια θέματα έτοιμα, παρμένα από το site(μιλάμε για θέματα γενικών γνώσεων), όπως πχ προβλήματα με τις εργοστασιακές μπαταρίες, cc, dead lock(εγώ προχθές έμαθα τί είναι αυτό) και χίλια δυο άλλα
Αυτές είναι οι αρχικές προτάσεις. Ας το σκεφτούμε λίγο όλοι, και το συζητάμε την Κυριακή από κοντά. Πιστεύω ότι θα καταλήξουμε σε κάτι καλό...
Πολύ καλές ιδέες και οι δύο!:thumbsup: Ψήνομαι κάργα!
Σωστό σε βρίσκω, παίδαρε! Για να κάνω πιο εξωτικό το όλο σκηνικό, θα πρότεινα η συγκεκριμένη δουλειά να γίνει σε μέρος που έχει φάτσα τη δύση και εκτώς απ' τις τεκιλίτσες να είμαστε εφοδιαμένοι και με μπόλικο πάγο, χυμούς πορτοκάλι και καναδυό μπουκάλια γρεναδίνη για να πίνουμε παγωμένη tequila sunrise, όχι "with the blood shut eyes" που λέγανε κάποτε κι οι Cypress Hill, αλλά με θέα το ηλιοβασήλεμα!:smoke: Η σίγουρη κατάληξη: ποιος το γαμάει το cruise control μωρέ...;:jumpy: Μ' αρέσει, μ' αρέσει!:biggrin:
Σωστός ο Άρης! Απλά, για να ξέρεις, υπάρχουν μερικοί "αχαρακτήριστοι" που εκεί που ζεις ειδυλλιακές καταστάσεις υπό τη σκιά της τέντας, έρχονται και για σπάσιμο παίρνουν την τέντα σηκωτή και φεύγουν!:rant2: Νομίζατε ότι θα το ξεχνούσα, κουφάλες...;:whip: Θα πάρω το αίμα μου πίσω κάποια στιγμή, να μου το θυμάστε!:samurai:
Α, το ξέχασα! Στο meeting αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω! :wink: :tongue2:
Πέραν του ότι είσαι ψεύτης και λασπολόγος (και θα τιμωρηθείς και γι' αυτό:whip: :jumpy: ) ακόμα και έτσι να ήταν, από τη στιγμή που την έπεφτα εκεί εγώ, δε με ενδιαφέρει ρε, να πήγαινε από παραδίπλα!:bleh: Μη μιλάς καλύτερα, δε σε παίρνει!:baby: :tongue1: :bleh: :tongue1: