ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ FIAT ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
Printable View
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ FIAT ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
μαγκες στο bravo ειναι απλα τελειο,μην το πολυψαχνετε...οταν ερθουν και οι t-jet...
Αυτό όλως παραδόξως το λένε και δημοσιογράφοι που μας θάβανε...!!Και εκθιάζουν την συμπεριφορά του, και την εξωτερική του εμφάνιση...!!!
Αν είναι όντως τόσο καλό και το κρατήσουν σε λογικά πλαίσια τιμολόγησης ΜΟΝΟ τοτε θα παει καλα, γιατί μέχρι να ξεκολήσει ο Έλληνας απο τα Toyota και τα Golf, φέξε μου και γλύστρισα
Γιατι το πρωτο bravo τι σχεση εχει με το tipo? Βαλε ενα 3π bravo διπλα σε ενα 3π stilo και θα σου λυθουν ολες οι αποριες. Μη περιμενεις να ειναι καλυτερο το stilo μας απτο νεο bravo. Απλα ειναι αδυνατο γιατι το αμαξι ειναι καινουργειο τι ψαχνεις?
Κοιτα τεχνολογικά όχι...Αλλα εμφανησιακά τουλάχιστο απο τις Φώτο, προηγείται (κατα πολύ ) το stilo μας....!!Η ομορφιά δεν έχει να κάνει με το χρόνο κατασκευής...!!!:)
Έχει να κάνει όμως πολύ με το υποκειμενικό γούστο του καθενός! Λογικό είναι το αμάξι του καθενός να φαίνεται στα μάτια του το ομορφότερο! Αλλιώς δε νομίζω να το αγόραζε...:whistle:
[off_topic]Εδώ υπάρχουν άνθρωποι (και το ανησυχητικό είναι ότι είναι και πολλοί:tongue2: ) που θεωρούν το 3θυρο stilo ομορφότερο απ' το 5θυρο...:tongue1: :tongue1: :tongue1: :tongue1: :tongue1: [/off_topic]
παιδια εγω tipo εχω και δεν εχει καμια σχεση με το bravo..περιμενετε να δουμε το νεο bravo στον δρομο.....
το stilo 3d ειναι μακραααααααααααααααν πιο ωραιο απο το 5d
ναι αλλα αν βάλεις και την παλιά Delta (hf integrale) me thn pio προσφατη,.....??..see what i mean...?:)
φιλε μου η delta ειναι το αγαπημενο μου αυτοκινητο οποτε δεν τιθεται θεμα 'αντικειμενικης' συγκρισης
εγώ το έχω πετύχει από κοντά πολλές φορές.....
δεν μου άρεσε...
ειδικά από εμπρός κ από μέσα.....
τώρα από ποιότητα ίσως να είναι καλύτερο το καλό είναι ότι όσοι το δοκιμάζουν εκθειάζουν το θέμα αξιοπιστίας που τόσο καιρό βασάνιζε την εταιρία....