Απάντηση: Στον εισαγγελέα στέλνει το υπουργείο Ανάπτυξης την Shell και τρεις θυγατρικ
Εγώ ρε παιδιά όταν είχα το turbo επάνω και επαιζα με τις βενζίνες, είχα διαπιστώσει τα εξής....
Με ίδιες συνθήκες, σταθερό γκάζι πορεία στην εθνική το πυρόμετρο έλεγε τα εξής...
1. Shell V-Power Racing: 790βαθμοί
2. ΕΚΟ 100 kinitron: 810βαθμοί
3. BP Ultimate: 850 βαθμοί
Σε απόδωση όλα ίδια μου φαίνονται δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά...!!
ΕΚΟ 100 Kinitron βάζω τώρα γιατί οι άλλες 2 είναι φαρμακείο...!!:)
Απάντηση: Στον εισαγγελέα στέλνει το υπουργείο Ανάπτυξης την Shell και τρεις θυγατρικ
εμενα παντως η ultimate μου τι ειχε μπουκωσει και δεν τραβουσε καθολου!!!!!!!!!!!!
Εγω βαζω εκει που φουλαρουμε τα φορτηγα.
Ka oil.
Για πολυ μαυριλα.....το πετρελαιο.:boing:
Καθαρο μαζουτ.
Σκεψου τωρα την αμολυβδη.
Δεν βαριεσαι μωρε αφου την καει,δεν πειραζει.
Παράθεση:
face
Εγώ ρε παιδιά όταν είχα το turbo επάνω και επαιζα με τις βενζίνες, είχα διαπιστώσει τα εξής....
Με ίδιες συνθήκες, σταθερό γκάζι πορεία στην εθνική το πυρόμετρο έλεγε τα εξής...
1. Shell V-Power Racing: 790βαθμοί
2. ΕΚΟ 100 kinitron: 810βαθμοί
3. BP Ultimate: 850 βαθμοί
Άρα Πέτρο με την bp είχες ποιο δυνατή καύση? Παίδες εδώ έχουμε βενζίνη silk oil από την silkolene made in England η οποία έρχεται αμέσως από Αγγλία και είναι λίγο φτηνότερη από τις υπόλοιπες. Νομίζω ότι είναι και η καλύτερη αφού δουλεύει πολύ καλά το Stilo.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo_Rodos
Άρα Πέτρο με την bp είχες ποιο δυνατή καύση? Παίδες εδώ έχουμε βενζίνη silk oil από την silkolene made in England η οποία έρχεται αμέσως από Αγγλία και είναι λίγο φτηνότερη από τις υπόλοιπες. Νομίζω ότι είναι και η καλύτερη αφού δουλεύει πολύ καλά το Stilo.
Όχι Σπύρο, την πιό αδύναμη σε ενέργεια...(Όσο πιό πλούσιο είναι το μίγμα τόσο πέφτουν οι θερμοκρασίες)...!!
Ρείξτε μια ματιά στο παρακάτω link.
http://library.techlink.gr/4t/articl...2&article=9557
Συγκριτική δοκιμή από 4ΤΡΟΧΟΙ.
Σεβαστο το προβαδισμα της ΕΚΟ σ'αυτη την μετρηση του περιοδικου 4τροχοι, αλλα να ξαναθυμησω..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
...ειναι η μονη εταιρεια για οσους δεν το γνωριζετε η οποια εισαγει μονο με πλοια την 100αρα Ultimate απ'ευθειας απο Αγγλια αθικτη σε ξεχωριστες δεξαμενες, και γιαυτο εγγυαται και τον **** της ως προς την ακεραιη μεταφορα του καυσιμου στα πρατηρια. Απο'κει και περα ειναι καθαρα θεμα πρατηριουχου σε καθε περιπτωση... ...ΜΟΝΟ που η bp εχει προβλεψει και γι'αυτα τα λαμογια... η Unleaded 95αρα καθως και το Diesel θερμανσης που ειναι τα φτηνοτερα σε καθε απ'τις δυο κατηγοριες περιεχουν ειδικες χημικες ουσιες με χρωματισμο.. δηλ. Η UNL95 εχει πρασινο ανοιχτο χρωμα και μια ειδικη ουσια την Κινιζαρινη, ετσι λοιπον αν θελουμε εμεις π.χ. να βαλουμε στο Stilo μας οπως ο μπλε φιλος μας Costas1.6 μονο Ultimate & αντιληφθουμε σε καποιο πρατηριο bp οτι κανει μαϊμουδιες ο τυπας, παιρνουμε ενα μπουκαλακι δειγμα και αν βρουμε μεσα στην Ultimate κινιζαρινη, τοτε εχει παιξει νοθια με την απλη αμολυβδη, και επειτα μηνυση και του κλεινεις και το πρατηριο._
Το συμπερασμα δεν ειναι οτι φταιει οσο η αισχροκερδια που ειναι κατα μεγαλο ποσοστο στην Ελλαδα στοχος πολλων πρατηριουχων.
Επομενως ως καταναλωτες μας ενδιαφερει η ποιοτητα των καυσιμων για την οποια υπευθηνος ειναι ο ιδιος ο Πρατηριουχος.
Μια συμβουλη, οσοι εχετε καποιον γνωστο, φιλο, κονε τελοσπαντων να πηγαινετε εκει μονο το καταδυναμην φυσικα αλλα και να μην παιζει καποιο οικιο-γνωριμο πρατηριο να πηγαινετε σταθερα στο ιδιο πρατηριο της επιλογης σας. Ετσι θα γνωριζετε ανα πασα στιγμη αν κατι δε παει καλα με την αποδοση, φιλτρο βενζινης, διαβρωση ρεζερβουαρ και τοσα αλλα κλασικα προβληματα, οτι υπευθηνο ειναι το πρατηριο που συχναζεται.
Ειναι μεγαλο θεμα η βενζινη χρονια τωρα... και ειδικα στην Ελλαδα.
Θα ηθελα να προσθεσω κατι ακομα..
Δε θα ξεχασω ποτε μια μερα που ειχα συγκεντρωσει 5 μπουκαλακια του λιτρου απ'τα δειγματα που παιρναμε μετα απο καθε φορτωση στο πλοιο και συγκεκριμενα απο φορτωσεις Ultimate, ετσι λοιπον ενα-ενα μπουκαλακι τη καθε φορα εφτασα τα 5 = 5λιτρα. Παω λοιπον ενα απογευμα μετα το σχολασμα στο parking της m.o.h., παιρνω τον Stilaro (οποιος ειχε εσκεμενα υπερβολικα λιγη βενζινη) κανω μερικες βολτες μεσα στους Αγιους Θεοδωρους, μεχρι που κανει το σκαλωμα και παει να μεινει.. αμεσως ανοιγω την ταπα και ριχνω μεσα τα 5 λιτρα της "αγνης" Ultimate... Την επιδοση αυτη του Stilo ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν την περιμενα. Αν πουλουσαν ανοθευτη την 100αρα ολα τα πρατηρια θα ειχα καθημερινα την ιδια αποδοση.. Ομως αυτη ειναι η Ελληνικη πραγματικοτητα._
Ετσι ετσι και χειροτερα, και εγω μια φορα πηγα και εβαλα αγνή Ultimate στο βενζιναδικο την ωρα που τους εφοδιαζε το φορτιγο.
Νομιζα οτι ειχα αλλο αυτοκινητο, αφου κατεβηκα και κοιταζα τις πινακιδες να δω αν ειναι δικο μου, τετια ροπη που εσπασε η πλατη της θεσεως μου.
Απο εδω και περα η θα βαζω μονο Ultimate Η θα βαλω turbo :P
Δεν εχετε καταλαβει οτι αυτες οι μ@λ@κιες των περιοδικών υπάρχουν μονο για να ανεβασουν τις πωλήσεις τις εκαστοτε εταιριας.
Ετσι και αλλιως η δυναμομετριση εχει αποκλιση μεγαλυτερη απο τις "διαφορες" που υπηρξαν αλλα και επιπλεον αυτες οι μετρισεις ειναι οι μόνες που δεν μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι λαθος. Ελεος δηλαδη!
Επισης σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση (ακομα και να υπαρχει διαφορα στο 1-2 αλογα) ΔΕΝ μπορεις να την καταλάβεις.
Το γνωστο φαινομενο placebo..!..
(τωρα ειδα οτι γραφτικε πριν 8 μηνες αλλα δε γ@μιεται τωρα τα εγραψα λολ)
Κάνε κανα δυο γεμίσματα με racing και μετά βάλε απλή και μετά πες μας αν έχει διαφορά. Απλώς το θέμα είναι αν αξίζει τα τόσα παραπάνω λεφτά για την διαφορά που σου δίνει ιδιαίτερα στα στιλο μας...