Μια φώτο που ενστερνίζομαι...
http://www.contra.gr/images/paparazzi_ypokrites.jpg
Printable View
Μια φώτο που ενστερνίζομαι...
http://www.contra.gr/images/paparazzi_ypokrites.jpg
Δες το απο την αλλη.Φαντασου να εισαι μπατσος,να εχεις γυναικα κ παιδια κ να ξερεις οτι εκεινη την μερα την ταδε ωρα θα πεσει τοσο ξυλο που μπορει να μην ξαναγυρισεις σπιτι..θα πηγαινες?Οχι βεβαια..για την μαλ@κια μερικων ατομων δεν φταιει σε τιποτα να το πληρωσει ο μπατσος.Ασε που αμα ριξει κ καμια μπατσα γερη θα βγει ο Αλαβανος να τον πει φασιστα κ χουντα..
"αφηστε τα ζωα να φαγωθουν μονα τους και στο τελος αυτα που επιβιωσουν μαζεψτε τα σε ενα κελι"
Δεν λέω ότι έχεις άδικο όσον αφορά την ανθρώπινη λογική (και πολύ περισσότερο την Ελληνική λογική), αλλά ο κάθε ένας φορολογούμενος πολίτης τι πληρώνει;! μόνο τον οποιοδήποτε Κ. Πρωθυπουργό και επιτελείο του για να μας διοικούν;! Η ασφάλεια του κάθε πολίτη δεν είναι μέσα σ'αυτό το "πάγιο" που λέγεται ελληνικό κράτος;! Τέλος πάντων εγώ σαν άνθρωπος και έλληνας πολίτης μπερδεύτηκα, δεν ξέρω τί είναι καλύτερο.. να ζούμε σε μία πολιτεία στυλ matrix και να είμαστε όλοι "ευτυχισμένοι"; ή να ψαχτούμε τόσο ώστε να κινδυνέψουμε να χάσουμε το οτιδήποτε;! Ξέρω το γενίκεψα αρκετά αλλά κάποιοι ρε παιδιά μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας!!! Και για να μην ξεφύγω κι'άλλο θα αναφέρω το χαρακτηριστικό παράδειγμα της Αγγλίας που ήταν το Νο.1 στους χούλιγκαν και όλοι ήθελαν να τους μιμηθούν που πήγαν όλοι αυτοί;! Έστω ότι θέλουν να μας δείχνουν... γιατί σίγουρα υπάρχουν αλλά εμείς δεν τα βλέπουμε.
Αυτά... Συγνώμη για το μέγεθος αλλά μου βγήκε.. :eek: :)
http://www.uefa.com/news/newsid=521814,printer.htmx
Και εντελώς αναφορικά, για άλλη μία φορά γίναμε γίναμε πρωτοσέλιδο στην uefa και όχι για καλό!
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες κ πραγματι επρεπε να ειναι στον στανταρ "εξοπλισμο" ενος κρατους να προσεχει κ να διαφυλαττει τους πολιτες του αλλα μιλαμε για την Ελλαδα παντα.Εδω τα παντα-σε πολιτικο επιπεδο-ειναι ενα χρονιο μπαλακι μεταξυ 2 μεγαλων οικογενειων που εχουν φερει στα μετρα τους την χωρα.Οσο για το τι πληρωνει ο ελληνας αστο..Παράθεση:
αλλά ο κάθε ένας φορολογούμενος πολίτης τι πληρώνει;! μόνο τον οποιοδήποτε Κ. Πρωθυπουργό και επιτελείο του για να μας διοικούν;! Η ασφάλεια του κάθε πολίτη δεν είναι μέσα σ'αυτό το "πάγιο" που λέγεται ελληνικό κράτος;!
Σιγουρα παντως το να κοιμομαστε δεν ειναι κ καλο γιατι τοτε οπως ειχαμε πει κ για τις εθνικες επετειους παραγκωνιζονται πραγματα σιγα-σιγα κ χανονται τα σημαντικα.Οσο για αυτο που αναφερεις για την αγγλια ηταν η πρωτη χωρα που παρολο τον χουλιγκανισμο εβγαλε πρωτη τα καγκελα απο τις θυρες των γηπεδων.Ειχε δηλωσει ομως εξαρχης η βρετανικη κυβερνηση σε εντυπο της κ στην αντιστοιχη εφημεριδα της κυβερνησεως της οτι την περιφρουρηση των γηπεδων θα αναλαβει ενα απο τα πιο επιλεκτα σωματα ασφαλειας με πληρη ελευθερια κινησεων. Αυτο μεταφραζεται σε γενικευμενη χρηση χημικων μεσων κ θανασιμης βιας σε περιπτωση εμπλοκης ενος η περισσοτερων φιλαθλων.Παράθεση:
Τέλος πάντων εγώ σαν άνθρωπος και έλληνας πολίτης μπερδεύτηκα, δεν ξέρω τί είναι καλύτερο.. να ζούμε σε μία πολιτεία στυλ matrix και να είμαστε όλοι "ευτυχισμένοι"; ή να ψαχτούμε τόσο ώστε να κινδυνέψουμε να χάσουμε το οτιδήποτε;!
Οταν μαθευτηκε οτι η αστυνομια εχει πληρη αρμοδιοτητα κ ελευθερια οι εταιριες φιλαθλων στην βρετανια αμεσως αλλαξαν πολιτικη.Κ απο εταιριες οπαδων το γυρισαν σε μπουτικ κ εμποριο.
Αν θελετε δειτε την ταινια "Παριες της Πρασινης Οδου" ή Green Street Hooligans.Αναφερεται στον μετασχηματισμο των εταιριων φιλαθλων στην Αγγλια.
Και κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω.
Πρέπει να θρηνήσουμε σίγουρα μία ανθρώπινη ζωή αλλά όχι έναν βλάκα που θα ήθελε να αποκαλείται φίλαθλος/οπαδός που πάει και πλακώνεται σαν ζώο!!!
Επίσης να πούμε ότι αλλού σκοτώνονται για ένα κομμάτι ψωμί και αλλού για την βλακεία που έχουν στο μυαλό τους!!!!
πρωτον φιλε μου νικολα αν δεν γουσταρεις μην πας να γινεις μπατσος για να εισαι στο δημοσιο και να το παιζεις στον δρομο εξουσια,να σε σταματανε οι συναδελφοι για ταχυτητα και μολις βλεπουν οτι ειναι μπατσος να φευγει ενω εσενα να σε σκιζουν στην κυριολεξια!!!!!!!!!!!!!!
οταν παιρνεις την αποφαση να εισαι μπατσος και ειδικαστα ματ και στις ειδκες υπηρεσιες,πας για την γκαυλα σου και οχι σε μια πορεια να ριχνεις δακρυγονα για πλακα!!!!!!!!!!!!
και αν το δουμε και λιγο αντικειμενικα πως γινετε να συμβαινουν μονο στην αθηνα μεταξυ ολυμπιακου-παναθηναικου,μολις κατεβαινεις με λεωφορεια στην αθηνα να σε λενε βουλγαρο και π........α λεσβια μακεδονια μεχρι και οι μπατσοι!!!!!!!!!!!!!!και εδω πανω να μην συμβαινει τιποτα απολυτως απο επεισοδια στα μεταξυ μας ματς και μονο οταν ανεβαινουν στα γηπεδα της θεσσαλονικης ειδικα οι γαυροι να γινετε της π.........ας το καγκελο!!!!!!!!!!!
τα εχω φαι με το κουταλι και ξερω!!!!!!!!!!!!!
αφου οι ιδιοι οι προεδροι των ομαδων τους στηριζουνε τους συνδεσμους για να υπαρχουνε κι χωρις αυτους δεν μπορουνε!!!!!!!!!!!!
οποιος ασχολειτε με το γηπεδο και εχει παει καποιες εκδρομες στην νοτια ελλαδα,μπορει να καταλαβει ολα αυτα που ειπα!!!!!!!!!!!!!!!
δυστυχως δεν υπερβαλω!!!!!εχω κατεβει εκδρομες και τα ακουγα και τα εβλεπα με τα ιδια μου τα ματια!!!!!!
απο την μαλακασα σε περιμενουν με πετρες,μολοτωφ και στα 10 λεωφορεια συνοδεια μονο ενα περιπολικο,ενω οταν ερχονται εδω πανω,δεκαδες κλουβες ματ!!!!!
οσο για τους αγωνες,καποτε ναι,τωρα περα απο τα συνθυματα,τιποτα αλλο!!!!!!!!!!!!
Καλα εννοειται δε θα γινω ρεζιλι για να γινω μπατσος κ να παιρνω 1000ευρω το μηνα.Αν ηταν δε θα σπουδαζα..θα εμπαινα με τις παντες στην αστυνομια στην Ξανθη αλλα ευτυχως εχω καλυτερα ονειρα για μενα.Ασε απο την αλλη που δεν γουσταρω καμια κοτρονα ξοφαλτση στα καλα καθουμενα..Παράθεση:
πρωτον φιλε μου νικολα αν δεν γουσταρεις μην πας να γινεις μπατσος για να εισαι στο δημοσιο και να το παιζεις στον δρομο εξουσια,να σε σταματανε οι συναδελφοι για ταχυτητα και μολις βλεπουν οτι ειναι μπατσος να φευγει ενω εσενα να σε σκιζουν στην κυριολεξια!!!!!!!!!!!!!!
οταν παιρνεις την αποφαση να εισαι μπατσος και ειδικαστα ματ και στις ειδκες υπηρεσιες,πας για την γκαυλα σου και οχι σε μια πορεια να ριχνεις δακρυγονα για πλακα!!!!!!!!!!!!
Σε αυτο συμφωνω απολυτα με τον paidaro.Πετρο ετσι ακριβως ειναι η φαση.Οταν κατεβαινα πριν 2-3 χρονια με τον Αρη με τα πουλμαν δεν υπηρχαν οδηγοι να μας πανε γιατι φοβοντουσαν τις καταστροφες.Κ στην τελικη μαγκες οι θεσσαλονικεις οταν κατεβαινε ειτε ο Παοκ ειτε ο Αρης κατεβαιναν απο τα πουλμαν κ γινοταν της πο@τανας κ στην Μαλακασα κ στα Καμμενα Βουρλα κ αυτα ειναι ντοκουμεντα με φωτογραφιες.Ακομα κ στον Βολο οταν ειμασταν Β Εθνικη κ παιζαμε με την Νικη Βολου κ ειχαμε ΜΟΝΟ 1 xsara συνοδεια παλι κατεβηκαμε κ ριξαμε μπατσες.Ευτυχως δεν ειμαστε φλουφλιδες να μας συνοδευουν καμια 20αρια κλουβες οταν ερχομαστε να παιξουμε στην Τουμπα σαν τους Ολυμπιακους..με τους μπατσους ολοι ειναι μαγκες..για ρωτηστε λιγο τους παλιοτερους,Μακεδονες,Θυρα4,Καναρινια,Super3 τον Γελαστο και τους αλλους να σας πουνε για ξυλο επιτοπου...Παράθεση:
δυστυχως δεν υπερβαλω!!!!!εχω κατεβει εκδρομες και τα ακουγα και τα εβλεπα με τα ιδια μου τα ματια!!!!!!
απο την μαλακασα σε περιμενουν με πετρες,μολοτωφ και στα 10 λεωφορεια συνοδεια μονο ενα περιπολικο,ενω οταν ερχονται εδω πανω,δεκαδες κλουβες ματ!!!!!
οσο για τους αγωνες,καποτε ναι,τωρα περα απο τα συνθυματα,τιποτα αλλο!!!!!!!!!!!!