Απάντηση: Ποιο θα ειναι το επομενο αμαξι σας μετα το STILO
Παράθεση:
ammoulianiotis
Χμ... Τι αμαξι θα παρω μετα το Stilo;
Πιστευω οτι θα μεινω για καιρο ακομα με το Stilo αλλα αν εχω καποια ευροπουλακια (αρκετα θα ελεγα) στο μελλον θα πηγαινα σε Saab ή Volvo.
Θα σου πρότεινα Volvo, είναι 100% αξιόπιστα. Τα Saab δεν αντέχουν στα μηχανικά. Έχω προσωπική εμπειρία από την αντιπροσωπεία Volvo Saab Peugeot του αδερφού μου στην Σουηδία.
πφφφ ελα ντε...τι να είναι το επόμενο..??? πάντως rwd θα είναι και θα παίρνει τα ποδαράκια του.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
vw scirocco!!!!
Μαζι σου Νικολα!!!
Ωραια κουβεντα πιασαμε...!!:rolleyes:
Αν δεν κανω πρωτα ολα οσα θελω με το Stilo μεχρι να τουμπανιασει μεσα-εξω που αυτο θα χρειαστει & καποια χρονια... δεν το πουλαω με τιποτα.. οποτε μεχρι εκεινη την στιγμη θα εχουν βγει τοσα μοντελα που θα το σκεφτω τοτε για το επομενο αυτοκινητο μου.
Ο μονος λογος που θα με κανει να αλλαξω γνωμη θα ειναι ενας πιθανος ερχομος νεου Stilo αργοτερα μετα το νεο Bravo... Ποτε δεν ξερεις....!!;)
forward thinking > > >
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
πφφφ ελα ντε...τι να είναι το επόμενο..??? πάντως rwd θα είναι και θα παίρνει τα ποδαράκια του.
Δεν έχουμε πει ένα Evo χωρίς αεροτομή?:rofl::rofl:
Να το πιάσω λιγάκι πιο "ανοιχτά" το θέμα...; Δε θα με χαλούσε καθόλου αν είχε 2 ρόδες λιγότερες πάντως...
σιγουρα θα ειναι 4x4!!!!!!!!!!!μαλλον κανενα X5 ή κανενα forester ή κανενα audi Q7 ή TOYAREG!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Koulou
Να το πιάσω λιγάκι πιο "ανοιχτά" το θέμα...; Δε θα με χαλούσε καθόλου αν είχε 2 ρόδες λιγότερες πάντως...
Χαχα! Ζηλευεις το παπακι μου;;; :bleh:
ενη αγορα ειναι το 500αρακι για τη γυναικα μου και για μενα αν βγει BRAVO 3D 1,8 τ και να μου αρεσει θα το παρω αλλα αν δεν μου αρεσει θα συνεχεισω να κανω βολτες με το stilo μου.