Πεδία δεν ξέρω για σας αλλά εγώ έχω κόφτη 6800 με 6900 τεσταρισμένο και με OBD. αναλυτικά έχω 2ρα 120 3τη 160 4τη 200 5τη θα σας πω σε 3 μέρες που θα βγω έξω από την ρόδο. Θα βγάλω Φώτο την κάθε ταχύτητα.
Printable View
Πεδία δεν ξέρω για σας αλλά εγώ έχω κόφτη 6800 με 6900 τεσταρισμένο και με OBD. αναλυτικά έχω 2ρα 120 3τη 160 4τη 200 5τη θα σας πω σε 3 μέρες που θα βγω έξω από την ρόδο. Θα βγάλω Φώτο την κάθε ταχύτητα.
ναι 16αρι νικο αλλα τι 16αρι χιχιχι
:rofl:
Είχα γνωρίσει έναν με 1.8 μπλέ στη Θεσσαλονίκη ο οποίος ήθελε να το πουλήσει γιατί ήταν λέει φίδι και δεν του άρεσε. Ούτε καν ήθελε να ακούσει για club και τέτοια.
σοβαρα???ουτε εμεις τον θελουμε τοτε!!!
Νικο δεν ξέρω ποσά βγάζει στον τροχό αλλά ξέρω ότι έφαγε τα ρουλεμάν πολύ γρήγορα:D. Το Rotrex σου δεινή την αίσθηση ότι έχει turbo! τουρμπιζει και φτερνίζεται. Είναι πολύ καλό και πολύ ποιο οικονομικό από πριν. Οδήγησα ένα punto sporting 1.4 και διαπίστωσα ότι έχει κοντό 6αρι. Ποιο κοντό από το stilo με 6αρι, όποτε λέω να βρω ένα τέτοιο να έχω μπαμ. Στην ρόδο μένω, όχι στην Γερμανία.
νικο γιατί ο φίλος μου μηχανικός όπου εργάζομαι τώρα τελευταία εκεί, είναι γενικώς αντιπρόσωπος Δωδεκάνησου και τον πήρα όσο τον παίρνει συν μια ακόμα έκπτωση. Πάντως είναι κορυφαίο μηχανάκι. Πάντα κρύο με δικό του κύκλωμα λαδιού και χωρείς lag σκέψου ότι σήμερα είχαμε 34+ ζέστη εδώ, φαντάζεσαι τι γίνετε το καλοκαίρι.
Για πες περισσότερα για τα Roots,K4(Merc) η Spooner γιατί δεν τα ξέρω, τι είναι?
Ολα κομπρεσσορες ειναι αλλα πολυ πιο γνωστοι κ σιγουρα τους προτιμουν μεγαλες εταιριες πχ Roots εχουν τα ΜΙΝΙ,K4 οι mercendes κ Spooner κατι Honda στην αλλη πλευρα της υδρογειου.Αλλα αφου επαιζε κοννε..