Και το ανθρακί γιατί δε το συμπεριλάβαμε δηλαδή??!!!
Άκου εκεί, το καλύτερο χρώμα!! 8)
Printable View
Και το ανθρακί γιατί δε το συμπεριλάβαμε δηλαδή??!!!
Άκου εκεί, το καλύτερο χρώμα!! 8)
Ότι προέρχεται από Ιταλία και κυρίως τα μηχανοκίνητα επιβάλλεται να είναι κόκκινα
Για εκτός πόλης είναι τα "Αγοραίον" (δηλαδή γκρι Μιχάλη μου).
Συμφωνώ Χρήστο.τα κίτρινα έγιναν σούπα.ταξί,megane coupe,punto,sei,γέμισε ο τόπος,ενώ το μπλέ μένει στο μάτι.Είναι ψαρωτικό χρώμα τι να κανουμε.
ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΓΚΑΖΙΑ!!!!
Ότι και να κάνετε, τα εργαλεία είναι ΠΑΝΤΑ κίτρινα!!! Ακόμη και το λογότυπο στο banner του site μας, το 3D είναι ΚΙΤΡΙΝΟ!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P
ΥΓ1: Ρε κιτρινιάρηδες!!!! Που χαθήκατε???? Που είναι οι υπόλοιποι?...
ΥΓ2: Δεν είναι τυχαίο ότι τα πιο modified Stilo του club είναι κίτρινα! (βλέπε τούρμπο, κατασκευές, NAV+, abarth...) 8)
Συμφωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :D :D :D :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GN_AZ
Ότι προέρχεται από Ιταλία και έχει κάτω από 200 άλογα, απαγορεύεται να είναι κόκκινο.
Μαύρο!!!!
Είναι το πιο <κακό> :twisted: με διαφορά....
Παράθεση:
GN_AZ έγραψε:
Ότι προέρχεται από Ιταλία και κυρίως τα μηχανοκίνητα επιβάλλεται να είναι κόκκινα
Συμφωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Μην είμαστε και ιερόσυλοι!!! Κόκκινα μόνο τα Ferrari!
Ο Γιάννης το είπε καλά!!! :P:P:P:PΠαράθεση:
Ότι προέρχεται από Ιταλία και έχει κάτω από 200 άλογα, απαγορεύεται να είναι κόκκινο.
Εννοείται κίτρινο...
Νίκο και Γιάννη μου θυμήσατε μια κουβέντα που είχα με ένα παιδί που έχει το daewoo kalos.
Συζητούσαμε για την αλλαγή του ονόματος σε chevrolet aveo και μου είπε πως με κάμποσα ευρώ του αλλάζουν το σήμα και το κάνουν chevy...
Και αυθόρμητα μου ήρθε η σκέψη να πάω και γω στη fiat και με 100 euro να μου το κάνουν Ferrari stilo! :D :D :D