περιμενω εντυπωσεις!!!
Printable View
Στην Κωνσταντινουπολη υπηρχαν παντου αυτα!!!!
Mια χαρά σοβαρά μιλάει!;) Το άλλο που είδα και μου έκανε εντύπωση, στη Γαλλία στα φανάρια πάνω στην κολόνα του φαναριού και στο ύψος των ματιών του οδηγού που είναι μέσα στο αυτόκίνητο έχει ένα τρίτο μικρό φαναράκι για να βλέπει ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου χωρίς να ξελαιμιάζεται κοιτώντας πάνω...;)
Αλλο και τουτο! Γιατι στην Ελλαδα εχει φαναρια μονο στη μια μερια του δρομου???
Εμεις εδω (Κυπρο) ανεκαθεν εχουμε φαναρια και απεναντι για να μην ξελαιμιάζεται ο πρωτος . Το ιδιο ισχυει και στην Αγγλια.
Αλλα τωρα ηρθα και τα πιο εξυπνα φαναρια. Αυτα με τη καμερα που σε παιρνει και στη στελνουν για να δεις αν ησουν ωραιος ή αν σου παει το αμαξι ...
Ναι αλλα στο εξωτερικο η Coka-Cola γραφει στον πατο "πινετε απο την Αλλη"
Τι θελω να πω με αυτο?
Οτι στο εξωτερικο η οδηγικη παιδεια μπορει να ειναι ανεβασμενη αλλα απο οδηγους στην καθημερινη ζωη αστα να πανε.
Εδω στο Ελλαδα δεν χρειαζομαστε εξυπνα φαναρια... Εχουμε εξυπνους οδηγους...
Ειδατε λοιπον που μεχρι και οι Τουρκοι σε καποια θεματα μας ριχνουν στα αυτια...
Οσο για το αλλο που λες τα εχω δει και εγω στη Γαλλια αυτα τα φαναρια που λες και οχι μονο στο Παρισι αλλα και στην επαρχια της Γαλλιας...
Οπως και να'χει τετοια φαναρια εχει στην Αθηνα σε ενα δρομο μονο "Σχιστο Κορυδαλλου" ο οποιος συνδεει Κορυδαλλο με Χαϊδαρι...
Δε μπορω να καταλαβω εδω και 1μιση χρονο γιατι εχουν βαλει μονο εκει..
Στην αρχη πιστευα πως ηρθε η ωρα της αναβαθμισης και στην Ελλαδα..
Τωρα ειμαι απολυτα σιγουρος πως ηταν απλα βιτσιο του τοπικου Δημάρχου...
Ελπιζω να καταλαβουν αυτοι που πρεπει οτι οπως απλωσαν απειρες καμερες παντου και αλλες τετοιες μ@λ@κιες σε ολη την Ελλαδα τοτε με τους Ολυμπιακους Αγωνες.. ΠΡΕΠΕΙ να κανουν κατι αναλογο και με τα φαναρια καθως και με πολλα ακομα εργα σε δρομους, φωτισμο(τοπικο και εθνικο οδικο δικτυο)... Γιατι ειναι κριμα να σκοτωνονται τοσα ατομα καθε χρονο στους Ελληνικους δρομους...