μονο τα 3θυρα εχουν απιστευτη ομορφια!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
μονο τα 3θυρα εχουν απιστευτη ομορφια!!!!!!!!!!!!!!
ειναι πραγματικα πανεμορφα,ειδικα απο πισω...
Παιδια οντως ειναι κουκλα!!!!
Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο σε καμπριο και σε 2πορτο!!!
Πολύ photoshop λέμεεεε! Ειδικά στις 2 πρώτες φωτό που οι απίστευτοι του έβαλαν τις ζάντες του Punto Abarth, ήμαρτον! Μην ψαρώνετε τόσο...
Mexri twra eixan tosa provlimata me tis orofes kai idika me tis gialines iliorofes tou stilo twra mou theloun kai hard top kai malista se dio montela mazemena vlepw na falirizei i fiat!!!
γιατι ρε παιδια το αποκλειετε???????????
οι υπολοιποι πιο εξυπνοι ειναι ή πιο ικανη????????????
πχ nissan,πεζω,ρενω!!!!!!!!!!!!
Αν το τεκμηριωσει κανεις με επιχειρηματα γνωσης στο θεμα αυτο περι photoshopias τοτε θα το αμφισβητω και εγω το περιεχομενο της φωτογραφιας...
Λοιπόν... (δεν ειμαι και ειδικος στις φωτο αλλα...)
Στις πρωτες το cc εμφανίζεται διθέσιο. Σωστά?
Στις αλλες 2 το ασημί, παρουσιάζεται τετραθέσιο, αλλα του λείπουν τα σκληρά προσκέφαλα πίσω. Ξέρω ότι υπάρχει νέα τεχνολογία με αυτόματη μπάρα (anti-roll στα Αγγλικα) αλλά δεν νομίζω η FIAT να έβαλε τετοια (μη λεμε και μαμακιες τωρα). Επίσης αν κοιτάξετε μέσα απο το παρμπριζ θα δείτε την πίσω αριστερά κολώνα του Bravo που φαίνεται ακόμη και όταν είναι ανοιχτό.
Τέλος στη μπορντό έκδοση εμφανίζονται τα σκληρά πίσω προσκέφαλα αλλά δεν είναι καθόλου ευθηγραμμισμένα.
Αντε βρε παιδιά μη ψαρώνετε με κάτι τέτοια. Για να κάνει αυτή τη κίνηση η FIAT πρέπει πρώτα να σιγουρευτεί ότι έχει κτυπήσει τη κατηγορία C με το Bravo και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα. Το GP cc το βλέπω πιο νωρίς.
Ελπίζω να μην σας απογοήτευσα πολύ!!!!
Εγώ πιστεύω οτι πρόκειται για προσχέδια που απλά δημοσιοποιήθηκαν με σκοπό να δούν τον παλμό της αγοράς σε μια τέτοια κίνηση!