Απάντηση: Πλυθείτε και ελάτε!
Αυτός με τα μπλουζάκια είπε ότι αύριο μάλλον θα είναι σπίτι μου....αν είναι θα τα φέρω την Κυριακή να είναι με αυτά η φωτογράφιση....άντε μακάρι γμτ...
Δυστυχως λογω γεννεθλιων δεν θα μπορεσω να παραστω :(
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
bel
Μ'αρέσει που σαι και σίγουρος οτι θα κατέβω...
Πάντως αμα ερθω παίζει να σας τραγουδήσω κιόλας:p
Οταν το ειπαμε στη Συναντηση την Κυριακη ειπες ναι ρε...
Ελα για να μας τραγουδησεις κιολας.. Αντε sarbel...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Αυτός με τα μπλουζάκια είπε ότι αύριο μάλλον θα είναι σπίτι μου....αν είναι θα τα φέρω την Κυριακή να είναι με αυτά η φωτογράφιση....άντε μακάρι γμτ...
Aντε με το καλο να τα παρουμε κι αυτα επιτελους...
Πλυνε το Stilo σου και ελα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
darios
Με σκάτζα μοτέρ Διστιχός...:(:(:(...αλλα λογικά θα ερ8ω και υποκιβισμένος...:(:(
Δεν πειραζει φιλος... το Stilo σου ειναι ενα απ'αυτα που ξεχωριζουν και πρεπει να ειναι οπωσδηποτε στη φωτογραφηση.
1.Pantelis
2.Cubano_KG
3.jim1984_4
4.bel (sarBEL!!!)
5.Costas1.6
6.aka
7.Darios
8.REPT1L3
9.
Αν και έκανα τρελή βλακεία στο stilάκι μου... έσπασα τον μασπιέ :crying::crying::crying::(:(:(
http://img174.imageshack.us/img174/9809/005nx0.th.jpgΈτσι φαίνεται από κάτω
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
REPT1L3
Αν και έκανα τρελή βλακεία στο stilάκι μου... έσπασα τον μασπιέ :crying::crying::crying:
οχι ρε φιλε...:slap: που το καταφερες αυτο?
Ενταξει δε θα φαινεται αυτο στη φωτογραφηση ρε θα κανουμε τα αναλογα κουμαντα δεν παιζει ανγχος...:photo::photo::photo:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Αγαπητε φιλε Γιαννη με ολο το συμπαθιο νομιζω σου αποδειξαμε οτι πολλα προλαβαινει καποιος να κανει οταν θελει... (Αθηνα-Θεσ/νικη-Αθηνα αυθημερον...!!!)
Evros - athina - evros afthimeron 5 fores sou leei kati oi dio gia to club i mia me to aftokinito gia tin foto grafisi kai i ali gia mia apli sinantisi o giannakis tha thimate afto irthe kai me pire apo to aerodromio kai pigame katefthian stin sinantisi.
Πιθανοτατα να ερθω και εγω με Το δικο μου το Τερτελο χεχεχ