Χρονιά πολλά & από εμένα ότι επιθυμείται
(τελικά εμείς οι άνδρες πρέπει να είμαστε πολύ μαζόχες
να γιορτάζουμε κάτι που μας κάνει τη ζωή …………………………)
Printable View
Χρονιά πολλά & από εμένα ότι επιθυμείται
(τελικά εμείς οι άνδρες πρέπει να είμαστε πολύ μαζόχες
να γιορτάζουμε κάτι που μας κάνει τη ζωή …………………………)
Συνήθως γιορτάζεται κάποια ημέρα παγκοσμίως κάτι που έχει σχέση με αρρώστια ή με είδη που τελούν υπό εξαφάνιση...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο NOVITEC
......ναι......τη ζωή.....τι;....Για λέγε.......για λέγε....
Κι αν θες μετά στείλε μου κι ένα πιμ με το πόσες ώρες θες να σε ....βασανίσουμε!!!!
Χμ......Πάτρα ε; Ενδιαφέρον...ένα τσιγάρο δρόμος!!!! :twisted: :twisted: :)
Έχεις απόλυτο δίκιο....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Γιορτάζουμε γιατί είμαστε το μόνο ....είδος που αντέχει σε ό,τι μηχανορραφία εφευρίσκετε....για να εξαφανιστούμε αλλά......δεν σας κάνουμε το χατήρι!!! :P
έχω μια υποψία ότι τα αρσενικά προσπαθείτε να υποβιβάσετε το γεγονός του ότι παγκόσμιος υπάρχει ημερα τις γυναικας, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ημερα του άντρα !!! :120 tstststs a αν τελικά σας τυραννάμε τόσο ok μπορείτε να τα βρείτε και αναμεταξύ σας !!! :twisted:
[quote="Nenya"]αν τελικά σας τυραννάμε τόσο ok μπορείτε να τα βρείτε και αναμεταξύ σας !!! :twisted:[/quotε]
Μα γιαυτο και εχουν αυξηθει οι ιδιαιτερες "προτιμησεις" τελευταια και εχουν γινει μοδα..κατι σαν τα ibiza...xaxaxaxax(κακιουλαα) :twisted:
η ουσία είναι μια !!! μας γουστάρετε όπως είμαστε ?? αν ναι ok αλλιώς υπάρχουν κι αλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκαλια (για να μην πω σύκα...)
ΤΑ ΣΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΥΚΑ....
χαχαχα.....κωστα
χαχαχα χρήστο.....
ντίνα είναι παγκοσμίως γνωστό ότι οι γυναίκες πάσχουν απο ανασφάλεια....γιαυτο και εφευρίσκουν τέτοιες ημέρες..πχ γιορτη της μάνας και αλλα τέτοια.....(μόνο γιορτή της παρθένας δεν έχουν βγάλει ακόμα αλλα έτσι όπως πάμε χλωμό το κόβω λόγω έλλειψης εορταζουσων χεχε)
οι άντρες αφου δεν έχουμε τέτοια συνδρομα γιατι να γιορτάσουμε....??εεε??
δηλαδή θες να πεις ότι γυναίκες καθιερώσανε την γιορτή ... καλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !