Απάντηση: Ηρακλειο-Θεσσαλονικη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Richard να πάρεις απο μένα μερικά t-shirt γίνεται και να τα πάς πάνω?
Ηρθαν τα t-shirt ακουσα?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Μπα,δεν νομιζω να βρεθω παλι στο ιδιο μερος...
Στην Αγ.Παντων θα ειμαι,και δεν εχω ιδεα που βρισκεται.
Aντε κουφαλα... ολο ταξιδακια μου εισαι και βολτες σε νεες περιοχες...!!!!!:p:p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Αν μπορεις να μου φερεις το cc ρε Richard θα σου κανω αγαλμα!
Θα την κανεις την καλη ρε?
RichaRD, ναι, τα t-shirt φέρε, κι εγώ θα σου δώσω τα cc(5 έχω αυτή τη στιγμή)...
Χτύπα ένα τηλέφωνο όταν θα έχεις ελεύθερο χρόνο, για να βρεθούμε όλοι για καφεδάκι...
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ!!!!! :) :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Richard να πάρεις απο μένα μερικά t-shirt γίνεται και να τα πάς πάνω?
Φυσικα και γινεται,θα παω στην συναντηση το βραδακι,αν ειναι παρε με τηλ γιατι δεν εχω το δικο σου.6944545059 ειναι το δικο μου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
RichaRD, ναι, τα t-shirt φέρε, κι εγώ θα σου δώσω τα cc(5 έχω αυτή τη στιγμή)...
Χτύπα ένα τηλέφωνο όταν θα έχεις ελεύθερο χρόνο, για να βρεθούμε όλοι για καφεδάκι...
θα σε παρω κατα τις 19:00 να μιλησουμε.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Νομιζα οτι εκει ειναι μονο οι επισημες συναντησεις,δεν μπορει να γραφει ο καθενας οτι θελει,γι,αυτο το εγραψα στα γενικα...:( τεσπα....
Epitelous ena sosto melos stin megali kinotita tou stiloclub isos kai o monadikos!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Άρη πήρε ο richard όλα τα μπλουζάκια που είναι για πάνω σύν κάποια ακόμα για να τα έχεις διαθέσιμα άμεσα....
Δώστου τα cc μιας και είναι κρίμα να πληρώνουμε μεταφορικά αφού μας έκατσε έτσι....
αντε περιμενουμε τα μπλουζακια και τα αυτοκολλητα Αρη
Ο σαυρας σου ειναι καλα στο νεο του σπιτι?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
sNk][AnacondA
αντε περιμενουμε τα μπλουζακια και τα αυτοκολλητα Αρη
Ο σαυρας σου ειναι καλα στο νεο του σπιτι?
Το καθάρισα, το έπλυνα και τώρα στεγνώνει. Αύριο το πρωί θα αρχίσω τη "συνθεση"!!!!
Από τα cc θα δώσω τα 4 από τα 5(του Γιάννη θα το κρατήσω, για να κάνουμε και το D.I.Y). Έτσι κι αλλιώς όλα για κάτω είναι...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Το καθάρισα, το έπλυνα και τώρα στεγνώνει. Αύριο το πρωί θα αρχίσω τη "συνθεση"!!!!
Από τα cc θα δώσω τα 4 από τα 5(του Γιάννη θα το κρατήσω, για να κάνουμε και το D.I.Y). Έτσι κι αλλιώς όλα για κάτω είναι...
το ενα που ειναι για μας και ειμαι ο μοναδικος,κρατα το για να με βοηθησεις να το περασουμε μαζι,αφου εσυ ξερεις!!!!
το μηνυμα μου στο κινητο σου το πηρες???????????
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: