Απάντηση: Στην Πόλη παρουσιάστηκε το νέο Fiat Linea
ξεθαβω το νήμα να αναφέρω ότι εδώ Βουλγαρία πουλήθηκε αρκετά. ένας από το εδώ φόρουμ της Φίατ το πήρε πρόπερσυ καινούριο 1,3 ντίζελ (δεν θυμάμαι άλογα). έκανε κάμποσα χλμ και το μόνο πρόβλημα είναι το turbolag που έχει το μοτέρ στα χαμηλά αλλα και πάλι πάνω από 5-6 λίτρα μέσα στην πόλη δεν καίει. μόνο πρόβλημα τα ορίτζιναλ αμορτισέρ που παίρνουν δρόμο γρήγορα (30.000 χλμ) λόγω των υπέροχων βουλγαρικών τρυπών (να μην ξανακούσω ότι η Ελλάδα έχει τρύπες :P) αλλά με ένα σετ αφτερμάρκετ 60.000 χλμ μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. του ρίχνει στα αυτιά του μαρέα πάντως. εγώ θα το αγοράσω πάντως και ας μην κυκλοφορεί πολύ. τι σημαίνει "δεν κυκλοφόρησε πολύ"? και τα φεράρι δεν κυκλοφορούν πολύ σημαίνει ότι είναι άχρηστα?
Και τα yugo zastava δεν κυκλοφορούν πολλά .....σημένει ότι μαμάνε και δέρνουν...λιγότερα και απο τις ferrari μπορώ να πώ ......:) Το δεν κυκλοφορούνε πολλά έχει νόημα μόνο στην αξία μεταπώλησης του όχι στο άν βγάζει προβλήματα ή όχι :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
grnka
τι σημαίνει "δεν κυκλοφόρησε πολύ"? και τα φεράρι δεν κυκλοφορούν πολύ σημαίνει ότι είναι άχρηστα?
Νομιζω καταλαβαινεις κ μονος σου οτι ειναι ακυρο αυτο σαν σκεπτικο.Αλλο ενα αμαξι παντοφλα οπως το χαρακτηριζω γιατι πραγματικα δεν εχει λογω υπαρξης κ αλλο ενα σουπερ αυτοκινητο που κοστιζει οσο 100 linea μαζι με την ραμπα παραγωγης του..
Φερραρι λογικο ειναι να μην δεις πολλα ουτε εκει που ζεις,ουτε Ελλαδα γιατι θελει κ 200 χιλιαρικα στην καλυτερη περιπτωση..
Αν πας Μονακο μια βολτα ομως θα δεις οτι εκει ειναι σουπα κ τα φερραρι..
Ολα αυτα φιλικα.
Για μενα πάντως η κακή πορεία του linea οφείλεται καθαρά σε κακό μάρκετινγκ και σε μηδενική διαφήμιση από τη Fiat αφού πρόκειται για ένα τίμιο μικρομεσαιο οικογενειακό με πολυ καλό κινητήρα 1.4 122hp και πολύ καλούς χώρους. Οσο για την εξωτερική εμφάνιση δεν νομίζω πως είναι άσχημο
Ίσα ίσα... χθές πέτυχα ένα μαύρο με φιμέ τζαμάκι και μεγάλες ζαντούλες και ήταν ομορφούλη.
Για μέσο οικογενειακό νομίζω ότι είναι μια χαρά λύση!
φίλε μαγκελάνε πολύ άκυρο αυτό που έγραψες. και φεράρι έχουμε πολλά, και S-class σαν τα φιατάκια έχουν καταντήσει, και σκαιλαιν έχουμε 6-7 με πινακιδες πλόβντιβ. δεν έχεις έρθει βουλγαρία να δείς τι γίνεται αλλά το λινέα είναι φοβερό.
Bansko πηγαινω δεν εχω ερθει παραπερα..αν ειναι την επομενη φορα θα ψαξω για τα skyline..
Το σκεπτικο ομως δεν κυκλοφορουν πολλα Linea οπως κ δεν κυκλοφορουν πολλα Ferrari εξακολουθει για μενα να ειναι αστοχο.
Οσο για το linea ενταξει προσωπικες αποψεις.Κοψανε το Stilo κ δεν του δωσανε μια δευτερη γενια για να δωσουν χρηματα κ να βγει η παντοφλα..περι ορεξεως..