ειναι πολυ χλυδατο παντελαρα!!!λες και ειμουν se audi ενιωσα
Printable View
ειναι πολυ χλυδατο παντελαρα!!!λες και ειμουν se audi ενιωσα
Εγώ πήγα στην έκθεση μόνο και μόνο για το bravo αλλά έχω κάποιες ενστάσεις : Συγκεκριμένα, επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, όλα τα bravo που είδα δεν ήταν ότι το καλύτερο σε ποιότητα.
Στο 150hp bravo δεν υπήρχε ούτε καν στήριγμα για το καπώ.. στο stilo υπάρχουν στάνταρ αμορτισέρ..το bravo έχει πλέον σιδερένιο στήριγμα..
Τα πλαστικά καπάκια στους κινητήρες είναι ότι χειρότερο έχω δει σε πλαστικό..φτήνεια..
Το ντουλαπάκι του συνοδηγού είναι σαν σεισμόπληκτο, απο τα πρώτα που θα σπάσουν μετά απο λίγη χρήση
Οι χώροι για τους πίσω επιβάτες δεν είναι ότι καλύτερο για το μεταξόνιο του, σημειωτέον ότι μπήκα στο kia ceed και παρόλο που είμαι κοντά στα δύο μέτρα χώραγα ανετότατα..
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το stilo αν και μοντέλο εξαετίας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το bravo αν εξαιρέσεις τους νέους κινητήρες του τελευταίου..
Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα απο το bravo..
Για να πει και κανενας άλλος τη γνώμη του γιατί είδα πολλά stilo στην έκθεση που προφανώς πήγαν να δουν τον αντικαταστάτη του αυτ/του τους..
Δύσκολη η απάντηση γιατί εγώ έχω stilo και το αγόρι μου έχει astra gtc! Δεν ψηφίζω γιατί μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ!
stilo for ever!!!!!!!!!!!!!!παιδια τα γερμανικα αν εξαιρεσεις τα μεγαλα αυτοκινητα σε ογκο πανω απο 1,6,τα υπολοιπα ειναι μαπα!!!και οπως ειπε ο παντελης ξερω μεσα απο αντιπρωσοπεια ποσο μαπα βγηκαν τα fsi και ειδικα αυτα τα golf με τα πολλα αλογα!!!!!!!!!!!
Γιατί εγώ δεν καίω πάνω από 200ml στα 20.000 km. Θα μου πεις ότι πάντα έχω φρέσκο λαδάκι (αλλάζω κάθε 5.000 km λάδι, ας ακούγεται υπεβολή, το έχουμε ξαναπεί), και πάντα πρόσεχω τις κρύες εκκινήσεις. Το τελευταίο δεν μπορείς να φανταστείς πόσο #@%@#! τον κινητήρα.
Ρε Αλέξη τώρα που είπες για φριτέζες. Εκείνη την συνταγή για πατσά πότε θα την ποστάρεις;
αυτα δεν μας τα ελεγε ο μπαρμα αλεξης!!!!!!!!
εγινες και μαγειρισα στον πατσα????????
αντε ελα θεσσαλονικη και ανοιξε πατσαντζιδικο!!!!!
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Κι επειδή εσείς το ζητήσατε...:p
http://www.youtube.com/watch?v=vnvLpopJK8w