Απάντηση: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Εγώ πάλι Milan, προβάλοντας το συντριπτικό επιχείρημα ότι πρέπει να εκδικηθούν για το 3-1 μετά απο το 0-1 επι του γαυρου και τον αποκλεισμό μας απο τον ψευδό και άθλιο Μπενιτεθ μου έμαθε και το You never walk alone ο χάλιας και την αγγλοφατσα τον Gerard, που να του πιαστεί το ένα @ και να μη μπορεί να παίξει..!!
Αυτά...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Εγώ πάλι Milan, προβάλοντας το συντριπτικό επιχείρημα ότι πρέπει να εκδικηθούν για το 3-1 μετά απο το 0-1 επι του γαυρου και τον αποκλεισμό μας απο τον ψευδό και άθλιο Μπενιτεθ μου έμαθε και το You never walk alone ο χάλιας και την αγγλοφατσα τον Gerard, που να του πιαστεί το ένα @ και να μη μπορεί να παίξει..!!
Αυτά...
ου ρε παλιογαυρακι!!!!!!!!!!!ας προσεχανε να ειχανε!!!!!!!!!!!!LIVERPOOL YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!!!!!!
αλλα και ο μπενιτεθ ειναι και ο πρωτος μαγκας που εδιωξε παιχτες αστερια,βλεπε σισε,μοριεντες και αλλους και με αυτους και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ GERAND αρχηγο την εφτασε εκει που της αξιζει,ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΠΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗΤΗ ΜΙΛΑΝ(ΛΟΓΩ ΙΝΤΕΡ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ου ρε παλιογαυρακι!!!!!!!!!!!ας προσεχανε να ειχανε!!!!!!!!!!!!LIVERPOOL YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!!!!!!
αλλα και ο μπενιτεθ ειναι και ο πρωτος μαγκας που εδιωξε παιχτες αστερια,βλεπε σισε,μοριεντες και αλλους και με αυτους και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ GERAND αρχηγο την εφτασε εκει που της αξιζει,ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΠΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗΤΗ ΜΙΛΑΝ(ΛΟΓΩ ΙΝΤΕΡ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!!!!!!!!!!
KEEP WALKING:bleh::bleh:
Κλα γιαννη οτι πεις και μετα γυρνα το πλευρο σου για να μην πιαστεις!!!
θα σας πω αυριο!!!!!!!!!!!!!!μην κρυφτειτε μετα!!!!!!!!!!!!!
Egw pali rixnw dagkwti psifo stin megali MILAN.... omada pou kserei na pairnei to apotelesma.... kai ama exei kinitro akoma perissotero...
Ekselou thaumata mono mia fora ginontai ( telikos tis kenstantinoupolis)
FORZA MILAN......
Edit face: Γιάννη τελευταία φορά...Γράφε Ελληνικά σε παρακαλώ...
Αληθεια πως θα αισθανοσασταν αν η γυναικα σας ρωταγε... (και ενω εχετε προμηθευτει τα αναλογα Μπυρονια, και τα τηλεφωνα της Καλυτερης πιτσαριας σε αναμονη?)
- Τι ωρα εχει ποδοσφαιρο?
-Στις 21.30...
-Αααα Να σου πω δεν ξερω τι θα κανεις εγω στις 10 θελω να δω Singles...:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yike s::yikes:
OXI Πεστε μου... ΡΩΤΑΩ.... Εσεις Τι θα Κανατε?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Αληθεια πως θα αισθανοσασταν αν η γυναικα σας ρωταγε... (και ενω εχετε προμηθευτει τα αναλογα Μπυρονια, και τα τηλεφωνα της Καλυτερης πιτσαριας σε αναμονη?)
- Τι ωρα εχει ποδοσφαιρο?
-Στις 21.30...
-Αααα Να σου πω δεν ξερω τι θα κανεις εγω στις 10 θελω να δω Singles...:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yike s::yikes:
OXI Πεστε μου... ΡΩΤΑΩ.... Εσεις Τι θα Κανατε?
γεια αυτο βαζεις δευτερη τηλεοραση,την στελνεις στην αλλη την μικρη και εσυ καθεσε στην μεγαλη με τις πιτσες και τις μπυρες και το απολαμβανεις!!!!!!!!!!!!!!
και τελικα πρωταθλητρια ευρωπης η ΜΙΛΑΝ παρολο που πιστευω οτι δεν το αξιζε γιατι η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ επαιξε πλυ καλυτερα και στα 90 λεπτα του παιχνιδιου!!!!!!!!!!!!!
προηγηθηκε με καθαρη τυχη σε κοντρα απο φαουλ στο τελος του πρωτου ημιχρονου και η τυχη που την συνοδευε απο την αρχη της χρονιας στο champrion league ,βλεπε με ΣΕΛΤΙΚ,ΜΠΑΡΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ, την βοηθησε και παλι να παρει το ευρωπαικο!!!!!!!!!!!!!
YOU WILL NEVER WALK ALONE LIVERPOOL!!!!!!!!!!
FORZA MILAN!!!!! i milan itan i pio megali omada pou epaikse to swsto podosfairo..... to podosfairo gia tin niki.... olo to xrono epaize sto reladi, mono gia to apotelesma.... opws exw pei thaumata mono mia fora ginontai... (kwnstantinoupoli).... oson afora ton paragonta tixi.... ti na pw.... osi den mporoun na xaroun tin omorfia tou podosfairou...? eksalou prin dio xronia ston paragonta tixi stirixthike kai i niki tis Liverpool.... Tespa..... i kaliteri omada kerdise.... to kalitero sinolo kerdise... i simeri Liverpool den einai i Liverpool twn paliwn xronwn... Milan 4 Ever!!!!!! o MILANEZOS tou club!!!
edit: face : Συγνώμη αλλα το post σου πιο πάνω δεν το είδες...??...Είπαμε όχι Greeklish...Τί άλλο να κάνουμε δηλαδή...Στην επόμενη δεν υπάρχει προειδοποίηση και θα εφαρμοστεί ο κανονισμός...