Απάντηση: Επομενη Συναντηση
Αν δεις οτι θα ερθεις πιο αργα στειλε με πμ το κιν σου να σου στειλων μην που θα κατσουμε για καφε
sorry αλλα επειδη ειμαι νεοπας στο site τι εννοεις ποιητη να στο στειλω με πμ?????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Vodafonito
sorry αλλα επειδη ειμαι νεοπας στο site τι εννοεις ποιητη να στο στειλω με πμ?????
πμ=προσωπικό μήνυμα. Κλικάρεις στο όναμα αυτού που θες να στείλεις μήνυμα και πατάς αποστολή προσωπικού μηνύματος... Τα δικά σου πμ τα ελέγχεις πατώντας στο αντίστοιχο λινκ που βρισκεται πανω δεξια στην οθονη, κατω από το ψευδώνυμό σου.
παιδια επειδη δεν εχω ερθει ποτε σε συναντηση σας και το θελω πολυ.θα ηταν πολυ καλα στισ 3-6-07.επειδη ειμαι και φανταρος δεν εχω και πολυ χρονο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jim1984_4
Αν δεις οτι θα ερθεις πιο αργα στειλε με πμ το κιν σου να σου στειλων μην που θα κατσουμε για καφε
βρε συ παω να σου στειλω πμ και μου βγαζει οτι εχεις επιλεξει να μην λαμβανεις προσωπικα μυνηματα..για δες το λιγο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Vodafonito
βρε συ παω να σου στειλω πμ και μου βγαζει οτι εχεις επιλεξει να μην λαμβανεις προσωπικα μυνηματα..για δες το λιγο
Δεχότανε μόνο απο διαχειριστές....τώρα δέχεται απο όλους οπότε ξαναστείλε του...
thodori δεν μου εχεις απαντησει σε ενα mail που σου εστειλα για αυτοκολλητα και μπλουζακια.θες να μου απαντησεις καποια στιγμη φιλε??
Αν γινει τελικα η δυναντηση θα ερθω κ εγω παιδες
γιατι και μπλουζακι θελω και αυτοκολητο αλλα και να δω τα καινουρια
κ παλαιοτερα μελη
Χαθηκαμε ρε πουσ.... μου
Πιθανον να σκασω και εγω μυτη,να σας δω και να σας δωσω και τα cruise control.
Παιδια ανοιξα ενα Post για το που και το ποτε!
Οποιος θελει τα λεμε εκει!