ξερεις κανεναν να τους γουσταρει?
μονο ο αρτεμης ματσας!!
Printable View
ξερεις κανεναν να τους γουσταρει?
μονο ο αρτεμης ματσας!!
και το ανεκδοτο....γιατι οι μπατσοι πηγενουν δυο δυο?απαντηση...εχεις δει κανενα αρχ....δι να πηγενει μονο του.....
XAXAXAxaXXAAXAXAXAXAXAXXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΑΧ γαμάτο video!!!!!!
Έλα ρε εσυ με την κυβέρνηση αμέσως...σιγά μην αφήσουμε τους αλβανούς να αλωνίζουν και το κάθε κολοπ..δι να φοράει μια μασκα και να σπάει ξένες περιουσίες.Το έχουμε κάνει καβάτζα το πανεπιστήμιο πια μέχρι χόρτο καλιεργούσαν οι καθηγητές μέσα.Άσυλο και @@ να μπούνε μέσα ρε και να τους σπάσουν τα κόκκαλα που θα μου βάλει φωτιά εμένα το αμάξι ή θα μου σπάσει το μαγαζί γιός γιατρού ή δικηγόρου ή βουλευτή ή του κάθε αρχίδα που δεν έχει δουλέψει ούτε ώρα κάτω απο τον ήλιο στην ζωή του να δει πως αγοράζουν αμάξι!!Ο κοσμάκης πάει και βάζει φέσια στις τράπεζες για να ανοίξει ένα μαγαζάκι με 100Κ ευρώ και αυτά το καίνε σε ένα βράδυ.Σπάσιμο το κεφάλι θέλουν και μετά να τους βάζουν να δουλεύουν μέχρι να ξεπληρώσουν τισ ζημιές που έχουν κάνει,Γιατί ΑΥΤΟΙ θα γίνουν αργότερα κυβερνηση,πρωθηπουργος,υπουργος δημοσιας ταξης, η ηγεσια της ελληνικης αστυνομιας, οι γιατροί που τελικά φάγανε την καυμένη την Αμαλία με τα φακελάκια τους και με το να της δίνουν depon για τον καρκίνο.
(Και γώ πασοκουμούνας είμαι..αφου την ferrari μου κόκκινη θα την πάρω)
Παιδια καλα τους καναν!
Και αφηστε αυτα που και καλα δεν επιτρεπονται και τετοια!
Ρωτηστε τον Θοδωρη που το εδειξα βιντεο πως 2 τετοιοι μου εκλψαν 6 φωτογραφικες μηχανες απο το μαγαζι μου!
Αν τους βλεπατε και εσεις θα τους σπαγατε τα μουτρα μεχρι να μην υπαρχει ισιο προσωπο!
Αυτοι ηταν Αλβανοι αλλα ασχετα τι εθνικοτητας ηταν τα ιδια θα τους εκανα!!
Μια φορα επιασα εναν εν ψυχρο μολις ειχε βαλει μια φωτογραφικη στην τσεπη,τον επιασα και του σπασα τον καρπο απο το ξυλο και τις μπουνιες που εφαγε και μαλιστα το μετανιωσα οταν μου ξεφυγε που δεν του εριξα μια στα ******α να μην του ξανακανει κουκου!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA......!!!!!Θοδ ωρα νασε καλα ρε γελασα με την ψυχη μου.
Παρτε και ενα τραγουδακι που ταιριαζει στην περιπτωση για οσους εχετε I.C.E. να το παιζετε με τρελα μεσα στο αμαξι
http://rapidshare.com/files/37985761/Mad_-_Kalhmera_Elladara.mp3.html
Ξεκολληστε τα μυαλα σας με της ευρωπαικες μαλακιες για διαβαστε εδω:
"Στο απροχώρητο έχει φθάσει πλέον η εγκληματικότητα εξ αιτίας των αλλοδαπών. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως να θολώσει τα νερά, αποκρύπτοντας το 90% των περιστατικών και μη δίνοντας ξεχωριστά στοιχεία για Έλληνες και ξένους o μέσος πολίτης αντιλαμβάνεται καθημερινά ότι ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στο έλεος ξενόφερτων συμμοριών.
Οι εισαγόμενοι εγκληματίες έχουν αποθρασυνθεί.
Την Μεγάλη Τρίτη στην Κεραμίτσα Θεσπρωτίας, οι Αλβανικές Συμμορίες εισέβαλαν σε πέντε ελληνικά σπίτια, σάπισαν στο ξύλο τους άνδρες, ασέλγησαν στις γυναίκες, άρπαξαν τις περιουσίες τους και γύρισαν ανενόχλητοι στο Αλβανικό έδαφος για να απολαύσουν τους καρπούς της εκστρατείας τους.
Είναι φανερό ότι οι Αλβανοί που λυμαίνονται τις παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδος έχουν αλλάξει τακτική.Αυτές τις πασχαλινές ημέρες, οι Αλβανοί των συνόρων θα κάνουν διπλό Πάσχα, δεδομένου ότι θα αυξηθεί η πελατεία τους: Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που ζουν στις πόλεις θα ταξιδέψουν στα ηπειρωτικά χωριά για να κάνουν Λαμπρή και θα αποτελέσουν τα εύκολα θύματα αυτών των εγκληματιών. "
Εαν νομιζεις οτι δεν κανουν καλα οι αστυνομικοι στο βιντεο προσπαθησε να μπεις στην θεση των πιο πανω οικογενειων σκεψου να ηταν η δικια σου γυναικα που την βιασαν 5-6 φορες απανωτα και πολυ πιθανον να εχει μεινει και εγκυος και να ηταν το σπιτι σου αυτο το οποιο εφτιαχνες τοσα χρονια για σενα και για τα παιδια σου.Να δουμε ποσο ευρωπαικα θα σκεφτοσουν μετα.
Αυτο μου θυμιζει ενα συνθημα μιας οργανωσης στο πανεπιστημιο "Δεν φταιμε εμεις που ειμαστε ρατσιστες,αυτοι ειναι αλβανοι"
Σακη ωραιο το Mp3!!!! :D :D