Απάντηση: Φιμε νεος κοκ ερωτηση.
seat ibiza 1.2
Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σε αυτην την χωρα ελεος. Συμφωνα με την ευρωπαικη ενωση αυτο που κανει η ελλαδα με της μεμβρανες ειναι εναντιον στης οδηγιες της ευρωπαικης ενωσης. Στο κτεο αμα πας περνας την βεβαιωση αλλα αν δεν εχεις περασει κτεο και δεν εχεις το χαρτι σε γραφει ο μπατσος. Αααα ρεε ελλαδααα. Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη εχω βαλει και εγω μεμβρανες το ψαχνω το θεμα μην πεσω και εγω σε κανεναν Μ@#&(* αστυνομικο. Η αλλη μα)(@*# ειναι οτι δεν μπορω να παρω χαρτι απο τον τυπο που μου τις εβαλε διοτι εχω κοψει επαφες μαζι του διοτι εχει κανει ασχημη δουλεια στο αμαξι του αδερφου μου.
αυτα γινονται μονο στην ελλαδα και μονο στα αυτοκινητα του απλου μεροκαματιαρη και οχι σε βουλευτες.υποργους και γενικα σε διασημους.....πρεπει ομως να μαθουμε σιγουρα τι επιτρεπετε και τι απαγορευετε στα φιμε....
Μην μου λέτε τέτοια τώρα!
Οσοι έχουμε βάλει τις εντελώς σκούρες μεμβράνες έχουμε πρόβλημα.
Στις ανοικτές αποχρώσεις δίνανε και το σχετικό χαρτι για την αποφυγή κλήσεων (Llumar) στις σκούρες όχι.
Οσοι έχουν skywindow, όταν έστω και το σκίαστρο είναι ανοιχτό η καμπίνα έχει αρκετό φως και ξεγελάει κάπως, νομίζοντας ότι δεν είναι οι πιο σκούρες μεμβράνες.
Εγω φοραω την 2η σκαλα.
Εχω την ιδια βεβαιωση που εχει και ο Πετρος.
Τα φοραω βεβαια μονο μια εβδομαδα και δεν με εχουνε σταματησει
ακομη.
Απ'οτι πιστευω εξαρταται σε ποιον καρουμπαλο θα πεσεις.
εδω ρε παιδια στην εθνικη οδο θεσσαλονικης-αθηνων εχει αλλαξει το οριο ταχυτητας απο 120 σε 130 και δεν λεν να αλλαξουν τις πινακιδες με τα ορια ταχυτητας!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι θεωρητε αυτοκινητοδρομος οπως και η εγνατια οδος αλλα εκει τις αλλαξαν!!!!!!!!!!!!
Αλλαξαν πινακιδες στην Εγνατια; Ποτε;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Αλλαξαν πινακιδες στην Εγνατια; Ποτε;
απο τις 1 ιουνιου!!!!!!!!!!!!!!!!1
2 μερες προτου μπει ο νεος ΚΟΚ!!!!!!!!!!!!
Ναι πραγματικά τις είδα και εγώ!
παιδιά εγώ απ' οτι έχω καταλάβει, πλέον η τροχαία έχει το καρπούζι αλλά και το μαχαίρι. πάνω κάτω η νοοτροπία είναι ίδια. αν θέλει να σε γράψει σε γράφει. αν θέλει σε γράφει γιατί είσαι αξύριστος, όχι γιατί έχεις φιμέ!
αυτό που αλλάζει είναι το πρόστιμο, ή μάλλον τα πρόστιμα. καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι και εφοδιασμένοι και να παρακαλάμε να μην πέσουμε σε μπλόκο και μάλιστα σε κανένα σερίφη, γιατί τότε την κάτσαμε την βάρκα! Τις προάλλες σταμάτησαν έναν γνωστό μου, γιατί δεν φορούσε ζώνη, μόλις είχε βγεί Σάββατο βράδυ. ήταν πρώτες μέρες του ΚΟΚ, και αυτός ήταν λίγ στ' αρχ... του. τον έγραψαν για ζώνη, για κάρτα καυσαερίων, για φιμέ, γιατί πήγαινε με 60 και γιατί είχε πιεί μια μπύρα και ένα σφηνάκι. καλά έκαναν και το έγραψαν! καλά να πάθει. ποιός του είπε να βγεί και να διασκεδάσει Σάββατο βράδυ. Παρεπιμπτόντως ο τροχονόμος ήταν γυναίκα και δόκιμος, μόλις είχε βγεί απο τη Σχολή. Καλή τύχη παιδιά...