Απάντηση: ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Το ειπα επειδη φαινεται ποιο απλο και φθηνο.
δεν διαφωνω μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!
ας ειναι να παρουμε μια αποφαση γιατι απο οτι βλεπω στην δημοσκοπηση ολα ειναι υπερ!!!!!!!!!!!!!!!
ας μπορει καποιος να ρωτησει ή εχει ακρες για κατι τετοιο,ας ρωτησει να μας πει κοστος και βλεπουμε!!!!!!!!!!
τι λετε???????????
Θα κοιταξω αν μπορω να μαθω εγω κατι...
Παιδια αμα ρωτησουμε σε καποια αντιπροσωπεια για το που βγαζουν αυτοι θα μας βοηθησουν να ερθουμε σε επικοινωνια με αυτους και να μας δωσουν καποια προσφορα!
Οι αντιπροσωπίες βάζουν την αφεντιά τους για διαφήμιση. Δε νομίζω να μας δώσουν άκρη που και πώς. Δεδομένου ότι είναι πλαστικό ένας ανεξίτηλος μαρκαδόρος το καλύπτει εύκολα για να μπει μετά αυτοκόλλητο σε λευκό μάλλον.
Του αντιπροσωπου ειναι συνηθως πλαστικο αυτοκολητο. Κανουμε δικα μας αυτοκολητα, και τα περναμε απο πανω η βγαζουμε τα κατω και βαζουμε τα δικα μας. Ευκολο και γρηγορο!:D:D:D
και τα πα'ιρνουμε και τζαμπα!!!
Εγώ πλαστικό στην πινακίδα μου δε βάζω....δε μου αρέσουν...σκέτη μια χαρά είναι...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Εγώ πλαστικό στην πινακίδα μου δε βάζω....δε μου αρέσουν...σκέτη μια χαρά είναι...
Φανταζομαι ξερεις οτι το πλαστικο βοηθαει στο να μη σκουριασει η πινακιδα σου πανω στο χρωμα του αυτοκινητου..
Τον "σάπισες" με το επιχείρημά σου...! LOL
αυτό συμβαινει με την πινακιδα...