Απάντηση: Ερωτιση για συναγερμο
Καλησπέρα σας....
επανερχωμε στο θέμα μετά από καιρό για να ρωτήσω κάτι πάνω στο θέμα μια και ακόμα έχω το πρόβλημα.. θέλω να ρωτήσω, υπάρχει κανένας φίλος από εδω που να έχει το 1,2 2002 μοντέλο το απλό? και με το απλό κλειδί χωρείς τηλεχειρισμό, και να έχει βάλει κάποιο συναγερμό της META-SYSTEM?? Που να έχει ηχητική η έστω οπτική ένδειξη όταν ενερ/ειτε και απεν/τε ο συναγερμός? και αν ναι ποιο μοντέλο είναι??? παρακαλώ μια απάντηση γιατί υπάρχει ανάγκη..
Γιατί από κάτι που ανακάλυψα κατά τύχη αυτές της ημέρες πραγματικά δεν υπάρχει η εντολή στον δικό μου.. αν και στο manual δεν αναφέρεται, προχθές κατά λάθος όταν πήγα να τον ενεργ/σω, μια πόρτα δεν είχε κλίσει καλά με αποτέλεσμα να ακούσω 2 μπιπ χαμηλά από την σειρήνα αλλά και 2 φορές να αναβοσβήνουν τα alarm.
Η μόνη λύση που βλέπω να κάνω σε περίπτωση που δεν βρω άκρη είναι από την έξοδο AUX με πατέντα ένα μικρό κύκλωμα που θα ανάβει τα alarm κατά την ενεργ/ση του συναγερμού..
Το δικο μου το 1,2 το πηρα αρχές 2002.Ο συναγερμός του είναι ΜΕΤΑ και δεν ανάβουν τα αλαρμ όταν τον ενεργοποιείς ούτε όταν τον απενεργοποιείς καθώς επίσης δεν έχει ηχητικό σήμα.Όταν το είχα πάρει ρωτώντας στη Φιατ μου είπαν ότι είναι προγραμματισμένος έτσι ώστε να για αντικλεπτικούς λόγους να μην φαίνεται πότε κλειδώνεις ή ξεκλειδώνεις.Τώρα μ@λ@κία μου είπαν? Τι να σου πώ. Πάντως αυτό το χαμηλό μπιπ μπιπ που κάνει με αναβόσβημα των αλαρμ το κάνει όταν έχεις αφήσει κάτι ανοιχτό καθώς επίσης και αν έχει χτυπήσει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι θα σου κάνει κάτι παρόμοιο όταν τον απενεργοποιήσεις. Ελπίζω να σε βοήθησα. Έχω κάνει διατριβή στα στιλο μου...
Ναι οκ... και το δικο μου ειναι 03-2002. μαλ. σου ειπαν φιλε.. το προβλημα ειναι οτι τα πρωτα μοτελα ειχαν προβλημα στο body-computer με τα ηλεκτρικα. και η meta εχει παρει εντολη απο την φιατ να μην υπαρχει αυτη η εντολη.παντως αν σε ενδιαφερει στο δικο μου θα κανω ενα κυκλωμα που θα εχω τουλαχιστων οπτικη ενδειξη.. σε λιγες μερες οταν βρω χρονο..:)