Απάντηση: Τραγικό τροχαίο δυστύχημα
καλο ειναι να ξερουμε τα ορια μας και τα ορια του αμαξιου και που πρεπει να τρεχουμε....εγω παντως απο τοτε που πηρα το στιλο δεν τρεχω παλια η οταν περνω το gti παω ταπα....δεν ξερω αν ποτε θα το κοψω...αλλα...η ταχυτητα ειναι η ζωη μου...βεβαια ξερω που το παταω και μη,...αλλα με τετοια ζωα που οδηγανε..και με 30 να πας κινδυνευεις
Προσωπικα μετα το συμβαν στα Τεμπη το 2006 με τους 21 νεκρους μαθητες ολα τα υπολοιπα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Αφου δεν εγινε καμια αλλαγη στους δρομους μετα απο εκεινο ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ γραψτε τους ολους στα @@ σας κ προσεχετε απλα τον κ@λο σας οταν ειστε πανω στις ροδες.
Παράθεση:
καλο ειναι να ξερουμε τα ορια μας και τα ορια του αμαξιου και που πρεπει να τρεχουμε....εγω παντως απο τοτε που πηρα το στιλο δεν τρεχω παλια η οταν περνω το gti παω ταπα....δεν ξερω αν ποτε θα το κοψω...αλλα...η ταχυτητα ειναι η ζωη μου...βεβαια ξερω που το παταω και μη,...αλλα με τετοια ζωα που οδηγανε..και με 30 να πας κινδυνευεις
Δεν θελω να σχολιάσω το "η ταχυτητα ειναι η ζωη μου" γιατι θα μιλήσω ασχημα και δεν θελω να σας δωσω κακη εντύπωση για το ατομο μου (οσο μπορω τουλαχιστον), θελω ομως να δωσω σαν απαντηση ενα ωραιο βιντεακι που βρηκα...! -> http://www.youtube.com/watch?v=_a2H2Q8r_b0&NR=1
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Δεν θελω να σχολιάσω το "η ταχυτητα ειναι η ζωη μου"
Μαζί σου φίλε μου
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Δεν θελω να σχολιάσω το "η ταχυτητα ειναι η ζωη μου" γιατι θα μιλήσω ασχημα και δεν θελω να σας δωσω κακη εντύπωση για το ατομο μου (οσο μπορω τουλαχιστον), θελω ομως να δωσω σαν απαντηση ενα ωραιο βιντεακι που βρηκα...! ->
http://www.youtube.com/watch?v=_a2H2Q8r_b0&NR=1
Πρεπει να σεβαστεις την προσωπικη αποψη του καθενα,το οτι του Ηρακλη του αρεσει η ταχυτητα μπορει εσενα να σου φαινεται λαθος.
Αν δεν φερνει σε κινδυνο αλλους ανθρωπους ειναι σεβαστη η αποψη του,και πιστεψε με,αρεσει σε πολυ κοσμο η ταχυτητα και αυτο θα το δεις αν πας στην πιστα των Σερρων.
Εγω προσωπικα τρεχω μονο στο wrc(playstation....);)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Προσωπικα μετα το συμβαν στα Τεμπη το 2006 με τους 21 νεκρους μαθητες ολα τα υπολοιπα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Αφου δεν εγινε καμια αλλαγη στους δρομους μετα απο εκεινο ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ γραψτε τους ολους στα @@ σας κ προσεχετε απλα τον κ@λο σας οταν ειστε πανω στις ροδες.
Εχεις απολυτο δικιο Νικο...
Ειναι πραγματικα γελοιο ο καθενας να οδηγει και να μην "νιωθει" με αποτελεσμα να χανονται ανθρωποι στην ασφαλτο.Προσωπικα εχω χασει τον κολλητο μου πριν 3 χρονια χωρις εξηγηση καμια απλα τον βρηκαμε,εκανα να συνελθω 1,5 χρονο..οσοι δεν εχουν επιγνωση τι κανουν οταν οδηγουν η απλα πουλανε μαγκια....υπαρχουν πολλα να κανουν απο το να βγαινουν στο δρομο και να παιρνουν στο λαιμο τους ατομα που δεν φταινε.Αυτοι θελουν κρεμασμα..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MARIA..
Ειναι πραγματικα γελοιο ο καθενας να οδηγει και να μην "νιωθει" με αποτελεσμα να χανονται ανθρωποι στην ασφαλτο.Προσωπικα εχω χασει τον κολλητο μου πριν 3 χρονια χωρις εξηγηση καμια απλα τον βρηκαμε,εκανα να συνελθω 1,5 χρονο..οσοι δεν εχουν επιγνωση τι κανουν οταν οδηγουν η απλα πουλανε μαγκια....υπαρχουν πολλα να κανουν απο το να βγαινουν στο δρομο και να παιρνουν στο λαιμο τους ατομα που δεν φταινε.Αυτοι θελουν κρεμασμα..
ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ.....Μ,ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΑΠΑ....
KΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ...
!!!!!ΟΛΟΙ ΠΑΤΕ ΜΕ 30 ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ??
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΝ...
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ,,,
εχω και εγω ενα βιντεο...που κατα συμπτωση ειμαι και γω....
ειμαι επικυρηγμενος....
http://www.youtube.com/watch?v=udyQ6...elated&search=
Δεν φταιει παντα η ταχυτητα ρε παιδια,ολοι οι αρμοδιοι λενε παντα την ιδια καραμελλα''ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ''...
Σιγουρα αυτος ειναι συνηθως ο πιο πιθανος παραγοντας ομως μιλαει κανενας για την κατασταση της ασφαλτου?
Για τον κακο φωτισμο?
Για τις αναποδες κλισεις σε στροφες?
Για την μη υπαρξη ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ διαχωριστικου?
Για την μια λωριδα ανα κατευθυνση σε μεγαλο μερος εθνικων οδων που σε αναγκαζει να πηγαινεις στην Λ.Ε.Α και να πατας ολο το ψωφιο ζωικο βασιλειο?
Οι ιδιοι πηγαινουν με τα ορια που λενε οι δημοσιοι δρομοι?
Πατε στο μεγαλυτερο κομματι της εθνικης Αθηνων-Λαμιας με 90,την ιδια ωρα που στην σκοτωστρα Κορινθου-Πατρων ισχυει το ιδιο οριο,και στην Αττικη οδο ειναι 100 στο μεγαλυτερο μερος της... Οντως... τι Αττικη οδος, τι Κορινθου-Πατρων,το ιδιο ειναι!!!
Μηπως πρεπει να γινει μια ανακαταταξη σε αυτο το θεμα?
Δεν φταιει παντα η ταχυτητα παιδια και το ξερουμε ολοι αυτο.
Ατυχημα μπορεις να προκαλεσεις οταν πας στην μεσαια με 40.
Φταιει και το μυαλο μας το ξερο.
Αυτα...
Την αποψη μου ειπα απλα ηρακλη.Ουτε σε κρεμασα ουτε τπτ..Αν εννοουσα εσενα θα το ειχα κανει με παραθεση.Συγνωμη αν παρεξηγηθηκες.