πραγματικα ανατριχιαστικο αλλα δυστηχως στην ελλαδα ζουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσα και να πεις,οσα και να δουνε,τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου!!!!!!!!!
Printable View
πραγματικα ανατριχιαστικο αλλα δυστηχως στην ελλαδα ζουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσα και να πεις,οσα και να δουνε,τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου!!!!!!!!!
ωραιο το βιντεακι τρομερο, ετσι παντα ζωνη να σωζουμε τις ζωες μας, οταν μαθεις να φορας ζωνη τοτε αργοτερα, χωρις ζωνη θα αισθανεσαι ανασφαλης.
Η κοπελια μου στο κεντρο της πολης δεν εχει μαθει να φοραει ζωνη και τις τονιζω συνεχεια οτι η ζωνη βοηθάει περρισοτερο σε ταχυτητες πολης, αν στουκαρεις με 140 η παρεις τουμπες τοτε δεν χρειαζεσαι την ζωνη, μονο εξοδα για κηδεια :P
Κι εγώ αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιώ όταν δεν πιάνουν τόπο τα λόγια!
Μαι φορά με το προηγούμενο αυτοκίνητό μου(τρίθυρο), είχα ένα συνοδηγό που κλασσικά αρνούνταν να φορέσει ζώνη, οπότε κάνω το εξής: Στα κρυφά βάζω το χέρι μου κάτω από το κάθισμά του και το απασφαλίζω, φρενάρω, και τσουυυυππππ, ο δικός σου έχει ρίξει ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ στο ταμπλό, παρέα με το κάθισμα, χεχε :):):)
συμφωνω με την ζωνη ασφαλειας....να σας πω μια τραγικη ηρωνεια
???ενας φιλος μου εμενει αναπηρος εξαιτιας τις ζωνης...η γιατροι ειπαν αν δεν φορουσε ζωνη θα ηταν μια χαρα....του εκοψε στον λαιμο τα νευρα...δεν ξερω πως τα λενε με αποτελεσμα να μεινει αναπυρος
Αποκλειεται γιατρος να ειπε οτι αν δε φορουσε ζωνη θα ηταν καλα, ισως αν την φορουσε σωστα να ηταν καλα
Πιστευω οτι το μονο κακο που μπορει να κανει μια ζωνη ειναι να τρακαρεις (μακρια απο δω) και να παρει φωτια το αμαξι (ξανα μακρια απο δω). Τοτε μεσα στον πανικο σου μεχρι να βγαλεις την ζωνη η οποια μπορει και να εχει μαγκωσει εξαιτιας της συγκρουσης μπορει να ειναι αργα...
ΤΟΥ εκοψε τα νευρα στο λαιμο παιδια...με το αποτομο ......
Κριμα το παλικαρι...
άρα αφού ήταν τόσο δυνατό το χτύπημα τότε η ταχύτητα πρέπει να ήταν τόσο μεγάλη ώστε αν δεν την φορούσε θα είχε φύγει εκτός αυτοκινήτου κ με τρομερή ταχύτητα θα έσκαγε πάνω σε οτιδήποτε υπήρχε κοντά του