Απάντηση: Άποψη για το Stilo 3d 1.8
Από Θεσσαλονίκη είσαι φίλε Βασίλη? Μήπως είναι κίτρινο το Stilo? Και προς αυτούς που γνωρίζουν το θέμα: μήπως είναι το Stilo που ξεκίνησε από Εσκιάδη και πωλείται από το 2002 και δεν το έπαιρνε κανείς? Τελευταία το είχα δει στο "Golden Cars" αν θυμάμαι καλά, στη γωνία στο δρόμο που κατεβαίνει για τον Ευκλείδη...
Όπως λέει και ο Sn7per, από το 2001 και μόνο 12.000χλμ, είναι ΠΟΛΥ ύποπτο...
Τα χιλιομετρα ειναι πολυ λιγα για 6 χρονια κυκλοφοριας!
Εδω εγω το εχω 2 χρονια το αμαξι και εχω 53.000 χιλιομετρα...
Όχι από Αθήνα . Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και εγώ είναι ότι είναι πολύ ύποπτο . Βέβαια ψαχνοντας κυρίως στο forum σας είδα ότι μπορεί κάποιος στην FIAT να μάθει από τον εγκέφαλο ακριβώς τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου κάτι το οποίο και προφανώς θα ελέγξω πριν κάνω την αγορά. Το αυτοκίνητο είναι από το εργοστάσιο της FIAT Ιταλίας και ήταν αρκετό καιρό απούλητο. Το παληκάρι που τα φέρνει είναι απολύτου εμπιστοσύνης και δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα με το θέμα των πειραγμένων χιλιομέτρων κάτι που ούτος ή αλλως μπορώ να μάθω...... Και όπως σας είπα θα το πάμε μαζί σε FIAT να εξακριβώσουμε την καλή του κατάσταση .... εγώ στο χέρι θα το πάρω με όλα ΟΚ .....:rolleyes: Πάντως σε όποιον έχει φέρει αμάξι είναι απόλυτα ικανοποιημένος (φέρνει Alfa και FIAT μόνο)...... Τι λέτε ?
Χμ... Τι να πω, αυτο που λες ειναι σωστο οτι μπορεις να μαθεις τα πραγματικα χιλιομετρα οταν θα το πας σε ενα συνεργειο αλλα απο κει και περα ειναι μεταχειρισμενο και εγω το μονο που θα σου πω ειναι οτι ακομα και το δικο μου αμαξι δεν θα αγοραζα μεταχειρισμενο.
Η αποφαση ειναι δικη σου!
Βασικα αν μιλαμε για 12.000 χμ ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις τι παιζει, μιας και δεν εχει αλλαχτει τιποτα.
Λογικα τα τακακια πχ θα ειναι ολοκαινουργια απο την μανα του, εξακριβωσε αν εχει αλλα τακακια.
Αμορτισερ το ιδιο, αν δεν εχει τις μανας του κατι παιζει.
Οτιδηποτε δεν ειναι απο το εργοστασιο ειναι υποπτο. Τρακαρισμενο λογικα δεν ειναι μιας και ενας λαμαρινας αν το δει θα φανει αμεσως οτι μπικε σε καλιμπρα!
Η ειναι μεγαλη ευκαιρια (λογω του οτι ειναι το 2001 οπωτε αναγκαστικα χαμηλη τιμή) Η μεγαλη φολα
8.500€ δεν ειναι πολλα;
Ειναι 6 χρονων αμαξι, με τα ιδια λεφτα πιστευω οτι μπορεις να βρεις κατι καλυτερο απο αποψη ετων, νεωτερο.
Παράθεση:
8.500€ δεν ειναι πολλα;
Ειναι 6 χρονων αμαξι, με τα ιδια λεφτα πιστευω οτι μπορεις να βρεις κατι καλυτερο απο αποψη ετων, νεωτερο.
Ενα αμαξι οταν μπαινει σε κυκλοφορια χανει αυτοματα ενα μεγαλο μερος της αξιας του κανοντας μονο 1χμ. οποτε μερικες φορες αξιζει να παρεις μεταχειρισμενο.
Εγω ειμαι της αποψης οτι ενα αμαξι αν ειναι καινουργιο σαν μηχανη και αμαξωμα, ας κατασκευαστικε και το 1821.
Για αμαξι με 12.000χμ ειναι καλα, η πλακα ειναι οτι αν το εδινε ο τυπος κανα δεκαρι δεν θα ηταν υποπτο!
Αυτο με τα λιγα χιλιομετρα με φοβιζει.
Το καλυτερο θα ειναι να παει ο φιλος σε ενα συνεργειο της Fiat και να το δει και θα προτεινα να μην παει σε συνεργειο που θα του πει ο πωλητης του αυτοκινητου αλλα στο πρωτο που θα συναντησει μπροστα του!
Παράθεση:
Μόνο τα λάστιχα θα φάω στο κεφάλι ....
Λαστιχα μεσα σε 12.000χμ ? χμ χμ δηλαδη ειναι καινουργια αλλα παλιας κατασκευης ? Ειναι αυτα που βαζουν στα στιλο απο την μανα τους ?
Καλα αν το αγοραζα εγω θα πηγαινα εφοδιασμενος με πιπα και μεγενθυτικο φακο χοχοχοχοοχοχοχοχοχ
Οτι λαστιχο και να εχει πανω αν ειναι απο το εργοστασιο (θα ηταν που θα ηταν για πεταμα) τωρα θα υπαρχει ενας λογος παραπανω αφου εχει περασει τοσος καιρος. Αλλα και αλλαγμενα να ειναι παιζει σημαντικο ρολο ποσο καιρο το φοραει το αμαξι.