Απάντηση: Πρώτο service σε μεταχειρισμένο Stilo
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
fuero
1)Το κλασικό airbag failure (ε, να μην έχω παράπονο….). Μία ερώτηση πάνω σε αυτό: Μετά το airbag failure μου βγάζει μερικές φορές την ένδειξη turn off engine. Αυτό είναι κάτι άλλο ή πάει πακέτο με το πρόβλημα και δεν θα πρέπει να ανησυχώ; Επίσης, όταν αργότερα η ένδειξη airbag failure σβήνει σημαίνει ότι το πρόβλημα έστω και για λίγο έχει ξεπεραστεί;
Κατ' αρχήν καλορίζικο. Καλά και απροβλημάτιστα χλμ να έχεις!!!!
Όταν σου βγάζει εκείνο το ενοχλητικό STOP ENGINE πάτα μία φορά το mode από τα αριστερά σου για να μπορείς να βλέπεις τις υπόλοιπες πληροφορίες σου από το καντράν.
Αν δεις ότι τα βίσματα από τα καθίσματα είναι ΟΚ και παρόλα αυτά σου ξανανάψει, δες μήπως είναι από τον αερόσακο του συνοδηγού. Για να επισκευτείς την φίσα του θα πρέπει να εντοπίσεις και να ξεβιδώσεις ένα καπάκι στην "οροφή" του ντουλαπιού του συνοδηγού. Αν τα δεις σκούρα και δεν τα καταφέρεις, πάνε σε κάποιον ηλεκτρολόγο ή στην αντιπροσωπεία. Εμένα με πήραν κάπου στα 30 για αυτή τη λαλακία.
Και πάλι με γεια σου φίλε!!!
1)Airbag Failure:Ειναι συνυφασμενα αυτα τα 2.Οταν σταματαει να χτυπαει απλα το εχει κρατημενο στην μνημη σαν βλαβη κ τπτ αλλο.
2)Νεα μιζα θα ειναι το επομενο service σου σε περιπτωση που δεν ειναι κλειδωμενο το τιμονι οπως γραφει ο Stilatos.
Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Στο θέμα μας τώρα....
Τα του airbag failure θα τα τσεκάρω μάλλον σε ηλεκτολόγο γιατι εγώ είμαι τελείως σκράπας....
Η μίζα μου κάνει αυτά τα νερά δυστυχώς παρ'ολο που το τιμόνι δεν είναι κλειδωμένο....
Όσον αφορά το ραδιόφωνο, τι να πω...θα δοκιμάσω να κάνω το διαγνωστικό και βλέπουμε. Ελπίζω μόνο να μη γινει καμία ζημιά οπως έγινε σε κάποιον όπως διάβασα στο αντίστοιχο θέμα...Α!Και κάτι ακόμα...Υπάρχει περίπτωση να έχει βγει το βύσμα της κεραίας πίσω από το ραδιόφωνο με αποτέλεσμα να μη πιάνω FM παρά μόνο ΑΜ κτλ;Το ρωτάω αυτό γιατί έχω την εντύπωση (χωρίς όμως να είμαι και απολύτως σίγουρος) ότι τα ΑΜ και οι άλλες μπάντες σε αντίθεση με τα FM πιάνουν και χωρις κεραία. Καμιά ιδέα;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
1)απλως που και που οταν κανει επαφη το βυσμα κλεινει η ενδειξη. οπως σου ειπα κοιτα το diy να το λυσεις ειναι πανευκολο ενα βυσμα ειναι που θελει καλυτερη σφιξιμο
Συγνώμη αν έχω γίνει λίγο κουραστικός αλλά εψαξα στα diy και δε βρήκα κάτι. Εκτός αν εννοείς αυτό που λέει Aλλαγη Σενσορα Βαρους OCS. Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις το link; Και πάλι ευχαριστώ.
Να προσθέσω επίσης, ότι έκανατο διαγνωστικό τεστ για το ραδιόφωνο. Όλα ήταν ok όμως η δύναμη σήματος ήταν μόλις 0,2 volt!Μήπως είναι πολύ χαμηλό;Είδα στο αντίστοιχο θέμα ότι φέρνεις σαν παράδειγμα τα 1,6 volt.
Και κάτι ακόμα:πρινλίγο που έβαλα μπρος, ανοιξε το ραδιόφωνο και επιανε καμπάνα!!!Δυστυχώς όμως 10-15 δευτερόλεπτα μετα το σήμα εξασθένησε πολύ και μετά από λίγο χάθηκε τελείως!
Σιγουρέψου ότι το καλώδιο της κεραίας από πίσω είναι στην θέση του...
Τι κάνω για να το δω αυτό;Πρέπει να βγάλω το κασετόφωνο έξω;
Ναι, πρέπει να το τραβήξεις έξω...
φιλε πανε στην φιατ για ενα ελενχο θα δωσεισ 20 ευρο και θα στο ψαξουνε ολοκληρο δεν ειναι τπτ 5 λεπτα θελει
ok!Θα προσπαθήσω να παω...Αν και δε με βολευει καθολου το ωραριο :(