καλη φαση!!!!αρκει να πεσουν γρηγορα οι τιμες για να ειναι προσιτα στον χρηστη τα ssd
Printable View
καλη φαση!!!!αρκει να πεσουν γρηγορα οι τιμες για να ειναι προσιτα στον χρηστη τα ssd
εχεις πολυ τρελα ρε γιωργο!!!!!!!!!
τελειωσες το φτιαξιμο του stilo και το εριξες αλλου!!:D:D
SSD k πρασινα αλογα..βαλτε με 100ευρω 2 δισκους σε RAID 0 και αν βρεθει καποιος που να μου πει οτι bootarei γρηγοροτερα ο SSD του κανω δωρο ενα desktop..
Παιδες οποιος κατεχει ας κανει μια καλη πραξη, εκανα φορματ και εχασα το crack απο το rar.
Οποιος εχει 1 λεπτο στο Sn77per@yahoo.gr
Γιωργο ειλικρινα το πιστευω μιας κ στην εταιρια μας εγινε μια παραγγελια στην Samsung για 2 64αρηδες SSD και το pc με Core 2 Duo 2.2 με RAID 0 bootarei γρηγοροτερα σε αντιθεση με το ιδιο συστημα με SSD.
Δε πιστευω οτι κατι μπορει να ξεπερασει το RAID 0 εφοσον στηριζεται σε 2 SATA με καλο transfer rate.
Το μονο σημειο για το οποιο διατηρω επιφυλαξη ειναι το γεγονος οτι το ενα PC ηθελε flash update για το BIOS του κ εβλεπε τον SSD μονο ως slave..
Εκει δεν γνωριζω τι παιζει..:cool:
Παιζουν πολλα ρολο... στο ιδιο pc στο TomsHardware εχουν βαλει σε συγκριση 1 SSD (Mtron) και 2 WD Raptor στις 10.000rpm σε raid. Ακομα και ετσι ο SSD ειναι πιο γρηγορος... Σε raid.... 2 SSD δεν μπορουσαν να μετρηθουν γιατι το ChipSet της μητρικης δεν υποστιριζε ταχυτητες ανω των 140ΜΒ/s.
Πρακτικα μιλαω και τουλαχιστον στον δικο μου Laptop ειναι μερα με την Νυχτα... Boot-αρει στο μισο χρονο, η Μπαταρια κραταει ~15λεπτα παραπανω και το File Search ειναι καθαρα μηδενικο... μιλαμε το εχεις μπροστα σου πριν πατησεις το κουμπι...
Και σκεψου οτι ειχα Hitachi Travelstar 200GB στις 7200 με 16ΜΒ Cache που φημιζονται , και ειναι , οι γρηγοροτεροι δισκοι για LapTop.
Νομίζω δεν τείθεται θέμα. Τα SSD έχουν χρόνους απόκρισης μνήμης της τάξης των nsec και τα HD των msec. Επιπλέον τα SSD δεν έχουν κινούμενα μέρη - το access γίνεται σε χρόνο dt.
1000eura σε Ionio ;-)
tangokass
Σωτηρη τωρα το ειδα φιλε μου, ευχαριστω πολυ :) :) :) :) :) :) :)