Α γειά σου!!!Σωστή σε βρίσκω.Το ίδιο είχαμε.Και όταν το πούλησε ο μπαμπάς δεν μιλιόμουν μέρες μέχρι που έσκασε η gtv 2,0.Όπλο :163
Printable View
Α γειά σου!!!Σωστή σε βρίσκω.Το ίδιο είχαμε.Και όταν το πούλησε ο μπαμπάς δεν μιλιόμουν μέρες μέχρι που έσκασε η gtv 2,0.Όπλο :163
Τα περισσότερα τα έχω αυτοκινητάκια και παίζει ο γιο μου ,δίνω κατευθύνσεις στο παιδί με τη να παίζει όταν μεγαλώσει.
(ο μικρός είναι 26μηνων)
ΟΟΟΟ πατέρας(σωστός)
κάτι έχω ακουστά και για GTV .... θέση οδήγησης ..ξαπλωτός και το μονο που σε νοιάζει είναι το στροφόμετρο και όχι το κοντέρ.... αλήθεια η έχει και αυτή ανάποδα όργανα σαν την Giulietta?
Έτσι είναι.Βέβαια όχι τόσο ξαπλωτός αλλά θέση οδήγησης που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτήν των σημερινών coupe.Το τιμόνι βαρυ αλλά μόλις ακούσεις το γρύλισμα της μηχανής ανατριχιάζεις για να μην πω τίποτα άλλο.Αξέχαστο αυτοκίνητο.Μακάρι να το είχα σήμερα.
Εγω εχω την Alfa 33 1.4 και ειχε ο πατερας μου την Alfetta GTV 1800...
ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ!!!
Απιστευτο αυτοκινητο!!!
Τι κριμα που σαπιζανε ομως...
Η 33 ήταν από τα μοντέλα που έφεραν πίσω για μεγάλο χρονικό διάστημα την Alfa Romeo. σε σχέση με την Giulietta GTV Alfeta κτλ κτλ κτλ δεν λέει τίποτα .... οποιος είχε την τιμή να καβαλήσει κάτι εκτος από 33 είναι πολύ τυχερός!
Ας είχα Ferrari και ας ήταν και λαχανίίί!!!
Δεν με χαλάει καθόλου!!!
αυτό που το είδες γραμμένο??η ferrari τότε έτυχε διάρρηξης και τα βάψαν άλλοι κίτρινα..εκτός αν υποστηρίζεις ότι η ferrari δεν αντιπρωσοπεύει 100% την ιταλική ιδέα περι αυτοκίνησης...Επαναλαμβάνω και εγώ τότε ότι τα επίσημα χρώματα της ferrari είναι κόκκινο/κίτρινο και της lambo κιτρινο..εκτός και αν είναι και αυτοί γερμανοί πράκτορες που σαμποτάρουν το κόκκινο αυθεντικό των ιταλικών αυτοκινήτων...Παράθεση:
Οτιδήποτε Ιταλικό πρέπει να είναι ΚΟΚΚΙΝΟ
επίσης το αυθεντικό κόκκινο της ferrari δεν το βλέπεις πουθενά περαν των ferrari..ειναι το αγωνιστικό πορφυρό που το χρησιμοποιεί μόνο η φερραρι και ζυγίσει περισσότερο απο κάθε άλλο...θα το έχεις δεί φαντάζομαι και θα ξέρεις τι εννοώ...
τι εννοείς??μήπως να προσέχαμε λίγο......το 30% των μελών έχουν κίτρινο stilο.... :wink:Παράθεση:
Μήπως δεν είναι τυχαίο οτι όσοι δεν έχουν σχέση με Ιταλία προτιμούν το Stilo κίτρινο ?