εγω τα βιωσα τετοια στην πυροσβεστικη(ΕΜΑΚ) σακη και ακομα πολλες φορες ερχονται μπροστα μου!!
Printable View
εγω τα βιωσα τετοια στην πυροσβεστικη(ΕΜΑΚ) σακη και ακομα πολλες φορες ερχονται μπροστα μου!!
Φανταζομαι πως θα ηταν το δυστυχημα στο 74 χμ αθηνων λαμιας, οπου αυτοκινητο εφυγε απο την πορεια του και επεσε με τον ουρανο σε αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα.
Δεν μπορουσαν να μετρισουν τους νεκρους, στην αρχη λεγαν 8 και μετα 7, ουτε κεφαλια δεν βρισκαν εκει, οι φωτο δεν ειναι τιποτα!
Βρε συ!! ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?????:eek::eek: παιδια,αν εχετε σκοπο να το δειτε μεχρι τελος.... καλο ειναι να μην εχετε φαει...
παναγια μου....ανακατευτηκα:puke:!!
τι συλλογή έχουν κάνει τα παλικάρια...πο.....
αυτά πρέπει να τα δείχνουν (όχι τόσο τα σώματα αλλά τα αυτοκίνητα έτσι όπως έγιναν ....από εκεί κ πέρα φαντάζεται ο καθένας πως βγήκαν από εκεί μέσα)
εγώ πιστεύω πως μόνο τέτοιες οικόνες ίσως μας βάλουν μυαλό
κ αυτό για λίγες μέρες μέχρι να τις ξεχάσουμε....
όπως μετά από κάποιο (δικό μας ή παρα τρίχα δικό μας) ατύχημα....
τι να λέμε ....
κρίμα στις οικογένειες....
Ε πρεπει να γνωριζουμε και τον αντιποδα απο το να τρεχουμε ωραια και αμεριμνοι στην εθνικη, ωστε να μπορουμε να κρινουμε.
Αφου τα ειδαμε αυτα, για σκεφτητε που τρεχουμε σαν τρελοι ολοι μας, στην εθνικη, οχι λιγοτερο απο ....160km.
Ζητω που καικαμε, αν μας τυχει κατι. Αλλα ολοι νομιζουμε οτι το κακο θα παει σε αλλους και οχι σε μας.:rip:
γενικως αν και δυσκολο μπορουμε να κρατηθουμε ειδικα εθνικη αλλα πανω απο 120 ειναι πολυ επικινδυνα να επιζησεις σε τρακα ειδικα αμα ειναι μετωπικη
Και εγω τωρα τελευταια εχω αρχισει και σκευτομαι διαφορετικα, πχ στην εθνικη δεν παιρνω ποτε αριστερη στροφη στην γρηγορη γραμμη μην φυγει κανενας απο το αντιθετο ρευμα, οχι οτι κανω κατι ετσι, απλως αισθανομαι καλυτερα, καλα για τα τεμπη δε το συζηταμε, προσπεραση εχω κανει μονο κανα δυο φορες τερμα βραδυ και σε πολυ "βαρεως" κινουμενο οχημα (το "βαρεως" εχει να κανει με την ταχυτητα οχι με τον τυπο του οχηματως).
Επισης στον ιδιο δρομο δεν πηγαινω ποτε στην λοριδα εκτακτης αναγκης για να διευκολινω τον αλλο να σφηνωθει διοτι μια φορα ηταν σταματημενο αυτοκινητο εκει και παραλιγο να την παθω, μπορει να ειναι "στριμενο" αλλα δεν διευκολινω κανεναν να κανει παρανομη προσπεραση με κοστος την δικια μου ασφαλεια.
Αυτο πιστευω ειναι το σωστο και ας τσαντιζονται οι τζιπακιδες που βιαζονται, γιατι αν κανει προσπεραση και δεν υπολογισει κατι καλα, ο δεξια θα την πληρωσει οχι ο μπροστα.
Σε μια απο τις φωτο εχει και το τρακαρισμα με την πριγκηπισσα νταϊνα...Και εγω πριν μια εβδομαδα μερα-μεσημερι επανω στο δαχτυλιδι στην κηφισιας ειδα εναν ηλικιωμενο στο οδοστρωμα..Αντε μπας και αλλαξουμε λιγο μυαλα ΟΛΟΙ μας και σκεφτουμε οτι δεν αξιζει για μια μ@μ@κια να χασουμε την ζωη μας....
Edit: χαρα στο κουραγιο αυτων που απεγκλωβιζουν τα θυματα.....
τη ηταν αυτο ρε παιδια?δεν θα ηθελα σιγουρα να το ζησω ουτε απο μεσα ουτε απο εξω!