Καλα τους ελληνες αστυνομικους δεν τους βλεπεις και ποτε.
Μονο των αστυνομικων η συμπεριφορα ειναι διαφορετικη νομιζεις ?
Στο οτιδηποτε ευγενεια μεταξυ αγνωστων δεν υπαρχει.
Printable View
Καλα τους ελληνες αστυνομικους δεν τους βλεπεις και ποτε.
Μονο των αστυνομικων η συμπεριφορα ειναι διαφορετικη νομιζεις ?
Στο οτιδηποτε ευγενεια μεταξυ αγνωστων δεν υπαρχει.
Δυστυχώς υπάρχουν και καθυστερημένη μπάτσοι όπως ο διανοητικά καθυστερημένος με αναπηρία άνω τον 99,9% κορόιδευε το παιδί με το μικρό ελάττωμα δυσλεξίας. Όσο για τα υπόλοιπα τι να πούμε, η μαρα και η σάρα έχει μαζευτεί. Είναι όλα τα κομπλεξικά γ******α παιδάκια. νομίζουν ότι βρέχοντας η κοροϊδεύοντας πετυχένουν κάτι!!!
Δεν μου ετυχε παιδι μου να βρεθω σε τετοια φαση.Δεν μ εχουν συλλαβει ποτε..κτλ!
Τους βλεπω καθε μερα! Μου λεει καλημερα ενας καθε μερα στο δρομο για τη δουλεια!
Αντιθετα με εχουν βοηθησει κατα καιρους.
Γι αυτο σου ειπα πριν οτι ,βρισκουν και τα κανουν-και ισως εγω δεν θελω να πιστευω σ αυτο το χαλι,
οσο για την γενική συμπεριφορα...
Ε..ειμαστε πολυ γυφτοι πολλες φορες..
θες κι αλλα??
Αναλογα τον ανθρωπο, εχω πολλους γνωστους που πηγαν αστυνομικοι και ειναι αψογοι σε ολα και καλα παιδια.
Θεμα χαρακτηρα και τροπου σκεψης...
Στο 3ο βιντεο παντως που εβγαλα υπαρχουν πολλα τετοια περιστατικα και ειναι καθαρος φασισμος.
Αυτο ετυχε να βγει στη δημοσιοτητα.
Μερικες φορες σκευτονται οτι εμπορος ναρκωτικων ειναι, εχει φραγκα σε 2 χρονια παλι εξω θα ειναι οποτε το αξιζει. (Οι εμποροι δηλωνουν χρηστες και γλυτωνουν, σπανια τους πιανουν).
η αληθεια ειναι παντα καπου στην μεση!
Φυσικα και ειναι θεμα τροπου σκεψης-και σιγουρα στον ανθρωπο!
και στα τρια video ειδαμε 3 διαφορετικες συμπεριφορες με κοινο την ασκηση εξουσιας.με χλευασμο(το πα σωστα?) βια κτλ
Αυτο ειναι ενα μερος. :(
Σιγουρα η αληθεια(οσο για το 3 video) einai καπου στη μεση...
Δεν θελω να το παιξω αγία αλλα αν καποιος μου λεγε με βεβαιοτητα οτι ο τυπος πουλαγε ναρκωτικα στα σχολεια. ή κατι τετοιο...θα λεγα..και λιγα του κανανε...:mad:
Εμενα αν ηξερα οτι ειναι εμπορος που θα την γλυτωσει θα δεχομουν να κατασκευασω στοιχεια, (που δεν υπαρχουν φυσικα) για να τον χωσω μεσα ισοβια, η εστω να τον καθαρισω μια και εξω χωρις πολλα πολλα.
Αυτο εννοω "καπου στην μεση" βασικα.
Δεν ειναι σωστο να αντικαθιστας το δικαστηριο.
Ειναι λαθος αλλα θα το εκανα.
Ποτε ομως δεν θα το εβλεπα σαν διασκεδαση και να ευχαριστιεμαι με αυτο.
Αυτο ειναι σαδισμος, πρεπει να εχεις ψυχολογικα προβληματα για να διασκεδαζεις ετσι και να το κρατας και στο κινητο για να το θυμασαι ελεος.
Ποτε ομως δεν θα το εβλεπα σαν διασκεδαση και να ευχαριστιεμαι με αυτο.
Αυτο ειναι σαδισμος, πρεπει να εχεις ψυχολογικα προβληματα για να διασκεδαζεις ετσι και να το κρατας και στο κινητο για να το θυμασαι ελεος.[/quote]
Αυτο ακριβως! Τι ανωμαλια ειναι αυτη? να τραβας με το κινητο τον καθε εναν..μα τραυλος/αστεγος και δεν χερω γω τι αλλο.
και δεν το κανουν μονο οι μπατσοι..
Ασε φιλε..και μη χειροτερα!!
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ με τρεις λεξεις!!!
τι αλλο να πω!!!!!!!!!!
φορανε μια στολη και νομιζουν οτι πιασανε τον παπα απο τα κακκαλα!!!!!!!!