Απάντηση: Παρήγγειλα το καινούργιο!
Καλορίζικο, καλά, πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις.
Όσο για το πάτωμα σου κατσε καλά! Στην υπογραφή βάλε:
"OPC on the outside, Stilo on the Inside"...
Ή ακόμα καλύτερα βρές το γνωδτό λογότυπο της Intel και κάντο Stilo Inside!
Με γειές!!!
Τωρα αυτο για να χαρει ε...!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι του λες του ανθρωπου.
Μεγεια μεγεια το πρωτο προβλημα που θα σου βγαλει θα ειναι μετα απο 10 χρονια φιλε ειναι πολυ ποιοτικο αυτοκινητο !
Δεν είμαι υπέρ στην απόφαση σου πιστεύω ότι το ABARTH δεν έχει τίποτα να ζηλέψει!
Αν βάλεις κάτω τον εξοπλισμό του δικού μου και το συνολικό κόστος θα το δεις!
Ζάντες 17
Navi
10 αερόσακους
Αισθητήρες παρκαρίσματος
Συριακό σαζμαν
Αισθητήρες βροχής αυτόματο καθάρισμα
Αισθητήρες για τα Φώτα ανάβουν αυτόματα με ρύθμιση ευαισθησίας
Τηλέφωνο
MP3
Μασπιεδες
Δερμάτινο σαλόνι
Δερμάτινο τιμόνι
Πλικρα πολλαπλών επιλογών στο τιμόνι
Ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι
ΑSR
ESP
Μεσαίο μπράτσο
Και πολλά άλλα με 170 ατμοσφαιρικά άλογα!
Καλές βόλτες!!!
Τους 10 αερόσακους που τους έχεις;;;;;;;
Το τιμόνι μας δεν είναι ηλεκτρουδραυλικό. Ηλεκτρικά υποβοηθούμενο είναι.
Αν είναι ηλεκτρουδραυλικό τότε κανείς μας δεν έχει κοιτάξει τα υγρά του ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! :D:D:D
καλοριζικο αλλα θελει υπομονη να δαμασεις τα αλογα σε τοσο μικρο και ελαφρυ αμαξι!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Δεν είμαι υπέρ στην απόφαση σου πιστεύω ότι το ABARTH δεν έχει τίποτα να ζηλέψει!
Αν βάλεις κάτω τον εξοπλισμό του δικού μου και το συνολικό κόστος θα το δεις!
Ζάντες 17
Navi
10 αερόσακους
Αισθητήρες παρκαρίσματος
Συριακό σαζμαν
Αισθητήρες βροχής αυτόματο καθάρισμα
Αισθητήρες για τα Φώτα ανάβουν αυτόματα με ρύθμιση ευαισθησίας
Τηλέφωνο
MP3
Μασπιεδες
Δερμάτινο σαλόνι
Δερμάτινο τιμόνι
Πλικρα πολλαπλών επιλογών στο τιμόνι
Ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι
ΑSR
ESP
Μεσαίο μπράτσο
Και πολλά άλλα με 170 ατμοσφαιρικά άλογα!
Καλές βόλτες!!!
Μπάμπη τα αυτοκίνητα απλά δεν συγκρίνονται!Και εγω Stilo είχα 4 χρόνια αλλά ας είμαστε λίγο αντικειμενικοί!Απόψεις είναι αυτές,απλά εγω διαφωνώ!
Άμα συγκρίνεις ένα Stilo 1.6 με ένα Astra 1.6 και εγω πιστευώ οτι είναι καλύτερο αλλά η σύγκριση του abarth με το opc δεν μπορεί να γίνει.
Παράθεση:
Άμα συγκρίνεις ένα Stilo 1.6 με ένα Astra 1.6 και εγω πιστευώ οτι είναι καλύτερο αλλά η σύγκριση του abarth με το opc δεν μπορεί να γίνει.
LoL
Πως γινεται να ισχυει αυτο ομως ?
Ας τα παρουμε απο την αρχη, αγοραζοντας το Opc παιρνεις ουσιαστικα την ιδια ποιοτητα απο το Gtc με καλυτερο μοτερ, 2 αεροσακους παραπανω, πληρωνοντας 12.000 παραπανω (απο το Gtc 1.6)
Παιρνοντας το abarth κανεις το ιδιο, αγοραζεις ενα μοντελο Stilo πληρωνοντας μικροτερη διαφορα θαρρω (δεν ορκιζομαι ομως) Οποτε ειναι συγκρισιμα μοντελα.
Προσωπικα οταν θα δωσω τετοιο ποσο για να παρω αυτοκινητο δεν θα παρω ενα κλασικο αμαξακι των 15.000 με καλυτερο μοτερ, θα προτιμησω μια αλλη κλαση ακομα και αν χρειαστει το κατι τις παραπανω. (2.000 - 3.000 ευρω πχ)
Αποψεις ειναι αυτες!
Αν θεωρεις συγκρισιμο το 1.6 το ενα με το αλλο τοτε και το abarth με το Opc ειναι σιγουρα!
Καλά τι συγκρίνεται τώρα....
παιδια το ορc ειναι ανοτερο απο το abarth ετσι πιστευω γιατι τα εχω οδηγησει κ τα 2
Και εγω συμφωνω αλλα λεει ο φιλος ποιο πανω οτι ναι μεν το Stilo 1.6 ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο opel, αλλα στο opc αλλαζει το θεμα.
Αφου μιλαμε για το ιδιο αμαξι αλλα σε ποιο "τουμπανο" εκδοση, μη λεμε οτι θελουμε ετσι για να νοιωθουμε καλα!