Α… μάλιστα έχετε ξανακούσει για τις γειώσεις δηλαδή? …Δεν μου έχει ξανατύχει και εύχομαι ότι και να είναι να διορθώνεται τουλάχιστον ,,,
Printable View
Α… μάλιστα έχετε ξανακούσει για τις γειώσεις δηλαδή? …Δεν μου έχει ξανατύχει και εύχομαι ότι και να είναι να διορθώνεται τουλάχιστον ,,,
Κοίτα, στις γειώσεις οφείλονται ακόμα και τα πιο κουφά προβλήματα στα FIAT (τουλάχιστον). Μπορεί ένα από αυτά να είναι και το δικό σου.
Η αντιπροσωπεία όμως ΔΕΝ επεμβαίνει στον βαθμό που μπορεί να το κάνει ένας μηχανικός/ηλεκτρολόγος σε εξωτερικό συνεργείο.
Το δικό σου δεν είναι μέσα στην εγγύηση;
Ηλεκτρολόγος θα το δει στην Fiat απο οτι κατάλαβα.
Είναι μέσα στην εγγύηση. Η διετία λήγει σε λίγους μήνες αλλά θα κάνω επέκταση..τώρα πια...Αλήθεια για την επέκταση τι ξέρετε? Μου είπαν οτι καλύπτει τα μηχανικά μέρη αλλά όχι τα προβλήματα της καμπίνας (π.χ προβλημα σε παραθυρο).
Δεν θέλω με τίποτα να μπώ στην διαδικασία να το πουλήσω γιατί είμαι πολύ Ευχαριστημένη κατά τα άλλα…μακάρι να το φτιάξουν…
Με την επέκταση της εγγύησης να ζητήσεις (αν δεν σου δίνουν) αναλυτική λίστα με το τι σου καλύπτουν. Ουσιαστικά ΔΕΝ είναι εγγύηση εργοστασίου, αλλά ασφάλιση (μέσω συμβεβλημένης ασφαλιστικής) των εξαρτημάτων του αυτοκινήτου. Πάρε την λίστα μελέτησέ την και μετά ρίξε υπογραφές.
Προσοχή στα ψιλά γράμματα!
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Θα σας ενημερώσω για να ξέρετε γενικότερα σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι ...
OK. Ενημέρωσε μήπως βοηθήσεις και άλλους με παρόμοιο πρόβλημα .
γεια σου ρε μιχαλη γιγαντα!:D:D:D
Γεια σου και σένα ωρέ Γιάννη τρισμέγιστε!